Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heh prochitah malo i vase komentare ima ih zanimljivih. Sta znam...Limp mi je bio ako ne najdrazhi onda jedan od drazhih bendova al' ovaj zadnji je nekako fusheraj. Linkin sam gotivio uvijek zbog kvalitete zvuka koju imaju na studijskim snimcima. Imaju perverzno chist zvuk. Live su mi odron sega mega. A komercijala? Hehe... svi oni rade da bi bili komercijalni to je valjda i uspjeh u poslu kojim se bavish a ne da bi bio privilegija pojedincima koji su te chuli i koji vjeruju da samo zbog njih postojish. Za takav rezultat mozhesh pjevushiti u kupatilu... Zhiv'li...
retardirani kreteni
mozete pricati sta hocete o limp bizkit-u, ja sam ih video uzivo u londonu pre par nedelja i mogu vam reci da je atmosfera i citav koncert bio ODLICAN, i da su bili bolji od nekih vecih bendova na kojima sam bio, kao npr. the offspring ili novi GN'R. (nisam veliki limp bizkit fan tako da ne mislite da sam subjektivan). pozdrav iz londona!
mars brko krava brko
ma kakvo je ovo sranje vi ljud trebate da slusate Bow Wow i G-unit
grijesis hule
kurac veli isto ko i govno limp rules...
govno ima novi limp i skroz je oki nije ko flavored chokolade al stas...
ma linkin parku fali kila stvari.. postoji milion boljih bandova od njih koji nisu toliko poznati i komercijalni.. linkin park prave crossover, ubacuju rap i one mixete da bi se svidjeli svima, a kad se svima svidjas znaci da ce ti svi kupovati albume.. tako da linkin park kupuje u neki rocker na baterije ala ti joes, i neki koji voli pop, ili rap..
osa, sta ti fali linkin park, matere ti? limp je fakat prije bio bolji, ali i sad su ok, najgori definitivno nisu
ma stipu, limp bizkit. nego gdje nam je jeko 1? da nije bolestan?
Hule jebote Huki?
hehe neka neka.. limp bizkit sux.. djeco prestanite slusati te papke i kod nekog starijeg pravog metalca potrazite prave bandove... hehe... dobra im je lista.. samo metallica na 2. mjestu najboljih metal bandova.. oo boze.. pa oni su izdali najgori metal album ove godine... haj da su ih proglasili 1991. ili 1984. ili 1988. ili 1984. za najbolji metal band, ali 2003. godine su najzesce sranje..
Ma nema veze sto su ih proglasili najgorim bendom godine ipak su oni bili uvijek odlicni, a i novi album im je ludilo zivo !!!!!
i majku im jebem sve najbolje grupe njima najgori.