"Budi svoj, ne budi matični broj"
0
"Letu štuke" u septembru u devet bh. gradova
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U biti te \"Letu Stuke\" su gore od turbo folka, pjesme nikakve vrijednosti, i zaista ne znam sta to kazu novo a da ne znamo???? Samo je sve to upakovanu u drugu ambalazu pa se \"gradski seljaci\" loze i time \"razlikuju od seljaka sa sela. U biti isti opanci.
Letu stuke kazu vise u svojim pjesmama nego taj Halid ,Ceca ,Seka i ostali...A ti seljacino primitivna ,nisi poslusao ni jedne pjesme,i pametujes sad nesto...Idi cuvaj ovce i prodaji sir...
svaka cast ! od srca! Konacno nesto da ima smisla
@neko ja taman krenuo da to napisem...
A zasto nebi dosli u Bihac ccccccccc
Cilj ove kampanje je animirati što veći broj mladih da izađu na trg, da kroz ove aktivnosti razvijaju osjećaj kolektivizma i da aktivno učestvuju u društvenim dešavanjima u svojoj okolini, saopćeno je iz ArtZonea. Alma, ne rise, cilj kampanje je zaraditi što više za sopstvene dzepove. vozdra!
@ sike ajd drug obuci opanke,bukvar u ruke i u biblioteku...dosta si samo prolazio pored nje...
Pa jarane, Halid kad izađe i zapjeva ne treba nikakva animacija. Ko će ići slušati ove pedere...