Održan koncert u Zetri
0
Lepa Brena 'zapalila' publiku u Sarajevu
Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma Brena je kraljica!!!Koliko zlih jezika je pokusalo da joj stane na put!
ja mislim da treba dovesti i thompsona u zetru sta fali lik dobro pjeva kad more brena zasto nebi ion mozete ga slusati do mile volje hahah
super e brena
to breno majstore pokazi onima koji temrze ko si ti ustvari..a oni koji su bojkotavali koncert nek sad umru..a ti UDJI SLOBODNO opet u Sarajevo...
DA vam zapuca malo,pobjegli bi i plakali na sve strane podanici..... ne nadajte se dobru,historija se ponavlja ,ali zesce....
puna zetra budala bila...
ma zajedno sa njom hajvani divljali i urlikali
Tako Mi Sunca i svjetla njegova, i Mjeseca kada ga prati,* i dana kada ga vidljivim učini, i noći kada ga zakloni, i neba i Onoga koji ga sazda, i Zemlje i Onoga koji je ravnom učini, i duše i Onoga koji je stvori pa joj put dobra i put zla shvatljivim učini, uspjeće samo onaj ko je očisti, a biće izgubljen onaj ko je na stranputicu odvodi! (Kur\'an)
Za one kojima jos uvijek nije sve jasno http://www.youtube.com/watch?v=56nqoQdGr1Q Nagradno pitanje za :kakav znak ima brena na ramenu i ko su crvene beretke? p.s. emire necesi ti meni ni zidne novine uredjivati
Meni zaista nije jasno zašto trošite energiju na nacionalističko pljuvanje po konceru!? Pogledajte oko sebe, nemojte bacati smeće, podržite studente, radnike! Kada ćete se više otrijezniti od tih užasnih poriva? Najteže je onom ko nosi ružno u sebi i drugima želi zlo. Ako ne slušate Brenu ne idite na koncert i tačka!
10 HILJADA ULAZNICA DZABA PODIJELILA SAMO DA BI SELJACI DOSLI
Svi sto su otisli na koncert dabogda vam brena pjevala na dzenazi!!! Sarajevo gadite mi se!!! Jos vam samo fali onaj krst na Zlatistu, zasluzujete to!! Vi ne zasluzujete drzavu, bili ste beogradska provincija i ostanite!!!!!
\"Nadam se da ce joj ove pare koje je pokupila u sarajeva trebati za operaciju tumora na mozgu, jer iz sveg srca joj zelim da ga dobije!\" Kako te nije stid da ovo pises...FUJ! Sramota!
I sad kad prođe sve: taj Švrakić koji je podigao prašinu neka kaže je li brat direkotra Hayata i je li taj brat trebao da organizuje koncer Brene u Sarajevu?
Posjećenost koncerta dovoljno govori. Nije problem Brena, već mi. Niko ne postavlja pitanje gdje su i kome pjevale brojne eestradne ličnosti iz Srbije, a koje su davno prije Brene zapjevale po brojnim diskotekama u sarajevu idrugdje u BiH? Brena je najpoznatija od njih pa je izazvala toliko medijske pažnje, a nama malo fali da se upalimo i raspravljamo treba li nešto ili ne treba, ko može, a ko ne može? muzika je biznis i to tako treba gledati. Podržavanjem koncerta ili kritikovanjem, mi ne možemo izgrađivati patriotizam, jednostavno to nije mjesto za to. Ima stotine drugih mogućnosti za takve stvari. Koncert je bio i prošao, a mi sa našim navikama i principima ostajemo.