Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Hanko kraljice, najbolja si!
@:P tu ce tek da zapjeva!
PIPO moj!!!
Najveca! One srbske drolje ne mogu joj ni cipele ocistit! Hanka nastavi pjevat sevdalinke dugo i dugo! BOSNA4EVER!
nek su pobjegli, i ja bi da sam mogo
\"osvojila svedjane\"hahahahahhhaa,bolje reci bosnje sto su pobjegli da ne bi branili svoju zemlju,ne vratili se nikada!!!!!!!
Hanka po najbolje predstavlja Bosnu i Hercegovinu kao zemlju,pustosenu,silovanu,napacenu. \"Varao si me,sve sam ti dala, tebi reci ne nikad nisam znala....\" To vazi i za pohlepne bezkicmene politicare,raise,popove-lopove i uskoke-pljackase. Ja kao Bogumil,saosecam sa BiH i postenim narodom. Verske \"kompanije sa ziro racunom\" su samo produzena ruka politickih stranaka. Ne bili se \"pokvareni\" odrzali na vlasti. Hanka,Bog te poziveo,ostani pametna i pravedna. Kao nas Balasevic.Ostali ste uz svoj narod a mogli ste da imate svoje domove po \"monte karlu,svici,Becu,Majamiju\" i odande da dizete tri prsta ili se klanjate.
prva tri komentara sve primitivac veci od veceg.Naravno za vas su legende ceca,brena,seka....Ja krkana svakakvih.
naravno, svedjani iz bosne :D
KRALJICA PAPANLUKA A NE SEVDAHA!
jel pjevala onu \"sta nam ovo rade dragi nedime\" ?