Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oboriše rekord neposjećenosti! Ovako to izgleda kada koncerte organizuje i muzičku scenu Kaktus "oživljava" Nedžad Podžić-Poćko, uz pomoć svojih jarana iz sarajevskih "alter" bendova... A sad na red dolazi sarajevski "Beer Fest" gdje nam isti lik organizuje opet svoje FGR ahbabe i odrone "Dvadesetoricu" i svoj bivši bend "Skroz". Ko ode na to je najveća budala na svijetu!
Konvoj je super grupa,čuo sam da je bila slaba posjećenost ali razlog je vjerovatno tekma te koncerti S.Ćetkovića i Murisa Varajića&Dire-Floyd-a ili 10 km ulaznica u ovom vremenu besparice..