Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio na 2 koncerta massima, svidja mi se
Ima korektnih pjesama, ali nesto ne mogu slusati njegov glas, naporan mi je za slusanje duze od jedne pjesme...
Mega star zenicke muzicke scene. Vise svira u Zenici nego neki lokalni bend.
...sto bi rekao Peca :Pati od teske bolesti jos od prvog albuma a jos ziv....jebote ?!
Fenomen od covjeka, napravio je karijeru nabrajanjem, prakticno bez glasa.
@Helga Ta dva imaju glas, mogu nesto s njim izvesti, Masimo ima glas retardirane osobe a uspio je napraviti karijeru sto je fascinantno.
@Helga Ma ne pogresno si shvatila, ne podcjenjujem njegov rad, slusam sve zanrove muzike ako je iole kako treba komponovano, ne prebacujem ni Masimove pjesme kada slusam radio ili muzicki kanal na tv-u, Masimo mi je zanimljiv kako je bez glasa uspio da se probije na estradi, sama BIH ima stotine talenata sa vrhunskim glasovnim mogucnistima ali ne uspiju postici nista znacajno u svojoj karijeri, jos zanimljivije je da je nedavno bio u ziriju Amelu Curicu koji je glasovno desetine puta bolji od-
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne podnosim ovog covjeka........mrzim kopiranje.........mrzim
@myrosCRO kopira...........
@mirrorce...... Nemoj ti nigdje izjavit da se u muziku razumiješ, osramotit ćeš se ... A to što ga ne voliš, na to imaš pravo - stvar ukusa ... ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
umjetnik broj 1