Muzika
6

Koncerti Massima Savića u Zenici i Gračanici rasprodani u rekordnom roku

Klix.ba
Za predstojeću BH turneju Massima "1 dan ljubavi" koja će 5. aprila započeti u Mostaru, u dvorani "Herceg Stjepan Kosača" vlada veliko zanimanje publike, a ulaznice za koncerte u Zenici 6. aprila i Gračanici, 8. aprila planule su preko noći.

Vrhunac ove turneje u produkciji Tomislava Kašljevića bit će svakako veliki koncert u Sarajevu, kojeg će ova velika i omiljena pjevačka zvijezda održati 9. aprila u Domu mladih, a finale turneje je 11. aprila u Sportskoj dvorani Luke, u Bihaću.

Ususret početku koncertne turneje u sklopu koje će obići pet gradova, Massimo je otkrio koliko se veseli ponovnom susretu sa svojim fanovima u Bosni i Hercegovini.

"Veselim se još jednom izuzetnom druženju sa publikom iz Bosne i Hercegovine. Na vašim je prostorima bilo puno bendova koji su pomogli stvaranju kvalitetnog popa i rock&rolla - od Kemala, Indexa, Bijelog dugmeta, Zabranjenog pušenja, na dalje. Morate znati da je vaš narod navikao na kvalitetu a time je odgovornost i uzbuđenje, benda i mene još veće, jer pred ovako zahtjevnom publikom nemamo što drugo nego dati svoj apsolutni maksimum. Nadam se da ćemo i ovoga puta zajedno pjevati na koncertima u sklopu turneje 1 dan ljubavi", poručio je Massimo svojim fanovima u Bosni i Hercegovini.

Massimov hit album "1 dan ljubavi" kojeg predstavlja na BH turneji, prije nekoliko dana okrunjen je čak s tri hrvatske diskografske nagrade Porin i to za najbolji album pop glazbe, najbolju produkciju te najbolju mušku vokalnu izvedbu. U sklopu predstojeće koncertne turneje "1 dan ljubavi", u pretprodaji se ulaznice za koncert u Mostaru 5.4.2016. mogu kupiti na blagajni dvorane i u sistemu Kupikartu.ba, za koncertu u Sarajevu, 9.4.2016. na platou Skenderija, blagajni BKC-a i u sistemu Kupikartu.ba te također i za koncert u Bihaću, 11.4.2016., ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane, u BINGO hipermarketu (Žrtava srebreničkog genocida, Bihać) i na prodajnom mjestu Nacionalni park UNA (Bosanska 1, Bihać).