Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta se tebe tice bivsi sarajlijo gdje ce i ko ce nama da pjeva? Po kom osnovu se javljas? Radi i pametuj tamo gdje si odabrao svoj habitus.
@cooperN1 Potpisujem! Istina je da odgovara samo onaj koji je fukara. Jer fukara fukari oči ne kopa.
Uživaj u Zagrebu i zaboravi Sarajevo.
I da se ne zaboravi, neka brani Severinu, na taj nivo je spao...
Toni Cetinski je veći nacistički štakor od Baje Malog Knindže. Sam je rekao da svako jutro i svaki dan moli krunicu da pobjedi Trump kako bi se širilo kršćanstvo i sad zabrana takvom fašističkog štakora je nacionalizam??? Jbm i tebi nacističku mater Jergoviću. Ti sa Olimpijadomnimaš veze koliko ja sa pomračenjem sunca.
Ustašhe odjebaus, eto vam Trumpov katolibanski klećavac i neka pjeva i dan i noć ali nama neće. Šlussssss i Sikter
Jergović izlapio od opijata.
Ne lupetaj Jergoviću, sjedi, jedan..
Dobro si joj rekao.Neka nastupe Hari i Dino,Toni je nepoželjan jer je Hrvat.Ebo vam Sejdo(Komšić) sve po spisku
Šta ti imaš zajedničko sa time - palamudijo na daljinski!
Nakon odrezanih 15 godina zatvora za aferu "Respiratori", mislim da ćete se naaaačekati državne marke bez da se ne ispoštuje svako slovo zakona, pa koliko god nesretnika čekajući krepalo. Bez sumnje da će se oprati milioni i milioni ali ima da bude sve po zakonu pa koliko god bila očigledna malverzacija.
šta se ovaj javlja pa njemu je sarajevo kanalizacija..
Pušmipuli Jergović i Kabiri....
JERrgović??? A ko je to?
Miljenko izgleda zaboravio da su i Brena i Čola Bosanci, Čola Sarajlija rođeni. Ovi književnici na grantovima i budžetu sve za pare mogu.
Dobro joj je rekao Jergović. Kakve veze ova razrooka hejterka ima sa ZOI 84? Prosipa mržnju, postavlja table po zgradama I na ulazu u grad samo da bi zavadjala što više. Užas kakvo je dno onakav grad dotakao...
Zna’l ko kol’ko ova Binjaminka teži? Mislim žive vage.
Miljenko ko Stjepan Kljuic .
I ti si se Miljenko zaustasio u zadnje vrijeme , cuj Karic nacinalista , nidje veze. Karicka ne da na sebe i na svoj grad. Sve sto je do sad uradila podrzavam.