Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divna starka
Čim su roknule dvije,otišao je u Zagreb i nije dolazio..donesoše ga u sanduku.
Ovi sto pitaju ko je Jasna i sta je...Moja susjeda iz okoline nedasnje OŠ Slaviša Vajner Čiča. Mslim da je srpsko-hrvatskog porijekla. Ali kod nje to nema veze!
Bio je Kemo i u Beogradu na svim televizijama i u Novom Sadu itd..I pricao da su mu nedostajali i BG i ZG i sve. Sto je sasvim OK. I ljudski sasvim. Najvise pricaju i "ratuju" ovi sto puske nisu vidjeli. A ja navijam i za Novaka i za Tijanu i za Janicu i za Dzeku, za sve..Ko nece - ne mora.
Ova se non stop uvlaci u guz..., pa gdje si ti bila tokom rata? I poslije rata? Pred kraj zivota dodju i odjednom sire fol ljubav, fol pate za drugima itd eee zemljo
U mene su iz osova kod rogatice i ja sam pravi nije kemo samo
Ako je bio pravi Sarajlija i tu mu je familija i raja, zasto je onda otisao u agresorsku zemlju i zivio zadnjih 10 godina u Zagrebu?
Klempo dobro se zapitaj sto je tako!? Aaaaa pogotovo kad se radi o takvim dusama kao Kemica koji je tako lijepo opjevao svog grad. Klemponja zna jer ga komentar odaje: u dubini sebe se smije i drago mu je sto je tako ali hoce da oda neki drugi patriotski utisak. Seljober nezna kako je samo nizak, jadan a providan.