Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo sve seljaci pisu protiv harija evo jedna rima seljaci nabijem vam majci karađic je bio pametan sve je seljake po selima tuko znao je i on sta ne valja i sta treba pobit
Jel to ti nama pozelio ratova??? Majmune majmunski, Pa stvarno ne mogu da vjeruem. Iskreno me sramota sto ce Hari pjevat danas, stidim se... To je jadno/// Ali ovo sto si ti halo napisao je puno jadnije, i sram da te bude jesi cuo... Sram te bilo.Ispatili smo mi u tom ratu mazlume. Sto rece noko Ne vracaj se od tamo gdje si... Pozz svima, i daj nemojte na kosevo nocas, stvarno je sramota.
Pipo je plaćenik partija SDA i SBiH, radi za njih honorarno i svakom loncu poklopac, bilo da je riječ o politici, kulturi, sportu, crnoj hronici...i sve je vezano za naciju, vjeru i patriotizam a\'la Pipo...Pipi, ima li recesije kod tebe?
jeko ovaj pipo?
Ja zaoista ne shvatam...ko ga ne voli neka ne ide, ko voli neka izvoli. Čemu vrijeđanje i njega posjetilaca koncerta? Ja ne slušam Harija, ne idem na koncert, ali mi ne pada na pamet da ovako grubo napadam ovog pjevača, samo zato jer imam drugačiji ukus. Također ne shvatam kakave veze ovo ima sa patriotizmom, pa ovi što ga podržavaju to kao nešto navijaju.... Ko voli neka ide, mi koji nje volimo nemoj sada da vrijeđamo ljude.
Fakat tuga, u zagrebu U2 a u nas ....
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, da Bog da propao kroz binu, ne moze se praviti pita od govana!!!!!
Neka tebe tu gdje si ne trebas nam ovdje a ono sto se voli vise od sebe ne napusta se tako lako cccc
hari smece pobejgo u ratu u Bg kod svoji dobri drugova Brege i Cole \"Sarajlija\" nebi mu otiso da jos placa on
J..o li vas otac sve skupa,drago mi je da sam otisao od bolesti kao sto ste vi ovdje,mislio sam dolazit u BiH ali otkada poce da citam komentare zamrzio sam i samu pomisao da odem u mjesto koje sam volio i vise nego samog sebe. Dabogda vam se desilo jos 10 ratova i svi se potamanili izmedju sebe G...na G..ovnarska
Oće bit Bora Draljača među gostima?
Hare magare, samo naprijed.......
Hari na kosevu, ha ha ha....bjezi u kucu sevdaha papane jedan mali
neka na vratniku pjeva, cuj na kosevu....hej halo !
joj nemoj majke ti, ko tebi dopusti da pjevas na kosevu, novi album katastrofa....jos ce nam onog malog Muzaferiju ostaviti u amanet pa da ga i moje dijete gleda....bjezi papak u 100 pm.