Kišobran obavezan
0

Hari Mata Hari večeras nastupa na Koševu

Sarajevo-x.com
Večeras će na gradskom stadionu na Koševu biti održan veliki koncert grupe Hari Mata Hari, a organizatori obećavaju nezaboravan provod za sve posjetitelje.

Koncert je muzički poklon gradu, tako da su ulaznice podijeljene besplatno na nekoliko punktova u gradu. Na bini će, pored Harija, nastupiti i Dino Merlin, Eldin Huseinbegović, Nina Badrić, Dražen Žerić Žera.

Koncert počinje u 20 sati, a važno je napomenuti da iz METEOBiH-a najavljuju da će u poslijepodnevnim satima u Sarajevu doći do umjerenog razvoja oblačnosti, što do kraja dana može usloviti lokalni pljusak s grmljavinom, pa svima koji će se večeras uputiti ka Koševu savjetujemo da obavezno ponesu kišobran.

Nastup pred više od 50.000 fanova koliko se očekuje večeras na stadionu "Asim Ferhatović Hase", sarajevska grupa Hari Mata Hari iskoristi će za promociju najnovijeg albuma "Sreća". Na ovome albumu ističu se dueti sa poznatim izvođačima bosanskohercegovačke i regionalne muzičke scene. Prvi najavni singl bio je duet sa Ninom Badrić ”Ne mogu ti reći šta je tuga”, pjesma s kojom je Hari ove godine na 14. Hrvatskom radijskom festivalu osvojio ”Grand Prix”.