Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ velika hrvatina da nije Slasha ne bi bilo Gunsa barem onakvih kakve ih poznajemo. da je Axl nešto posebno slušali bi originalnu postavu u ZGu a ne samo Axla i neke ljude koje je pokupio da s njim sviraju i da im naređuje.
@William mislis zbog veliko srpske politike i srbo-chetnichke agresije na SLO, HRV i BA kad kazes \"zbog naseg sranja\"?!
za ludilo,,,,,,,,,,,,,,,,, znaš kako me tangira tvoje mišljenje, bend je POSTAO poznat zbog axl-a a ja upravo idem zbog njega, a ti ako ne onda brate komentiraj nešto drugo, smeće tebi mnogima nije,,,ta okle tebe
Josipe..haj majke ti ne laprdaj..GnR je bio i ostao vrhunski bend cak bez Slasha, pa pogledaj ko je sad u postavi band-a sve su to vrhunski muzicari..Novi album nije los,ima par super pjesama..Gledao sam ih 2006-te u na Roskilde fest (Danska) i razvalili su..al bukvalno razvaljivanje.. bl..ej moj care,nije do njih bilo..oni kad su harali mi smo ratovali,tako da nisu imali gdje da dodju..cuo sam da je bio u planu koncert april-maj 1992 u na Marakani u BG al zbog naseg sranja je odkazano.. Vidimo se na koncertu! Pozz iz Tuzle!
pa nemoj tako, ne slusam ja cajku, ja sam za blues više.... mislim ocu rec sad za metallicu ili lani za U2 mi nije bilo zao dat lovu, a sad za njih nebi dao nista... dobri su gunsi, ali na cd-ovima :)
velika hrvatina da je originalna postava bilo bi i više nego odlično, ali nije tako da je smeće.
Sto nisu dosli kad su bili face? Propustam koncert. Btw. kako taj koncert moze otvoriti evropsu turneju, kad ljudi uredno sviraju ovih dana: Upcoming Europe Dates May 31, 2010: Bergen, Norway, Vestlandshallen June 2nd, 2010: Oslo, Norway, Oslo Spektrum June 5th, 2010: Helsinki, Finland, Käpylän Urheilupuisto (Helsinki Live 2010) June 6th 2010: St.Petersburg, Russia, New Arena June 8th 2010: Moscow, Russia, Olympiyskiy Stadium June 12th, 2010: Norje, Sweden, Sweden Rock Festival, Norje Havsbad June 14th, 2010: Aalborg, Denmark, Gigantium August 27th, 2010: Reading, UK, Reading Festival, Little John\'s Farm August 29th, 2010: Leeds, UK, Leeds Festival, Bramham Park Sebtember/October 2010: Serbia (TBD)
....a ti kao znacajan. Dok po internetu prodajes intelektualnu maglu. I dok ti mater pere usrane gaće.
AXL ROSE AKA ORAL SEX je presmijesani super-giga-mega-tera-ekscentricni lik i ovo sto je najavljeno je njegov samostalni koncert, a ne koncert G\'n\'R-a... Ko voli - super..... ja nekad volio... Ovaj lik je sad je beznacajan u bilo kojem kontekstu
Josipe, idi ti na turnament Cece-Poskokuše džigarice, to je \"kvalitet\" koji je neophodan ze te. :)))
hajmo seljaci seljačine mars od komentara
skupo smece haahaha
bezze, bolje poslusat neki dobar tribute band nego ovo smece, samo bezvezno trosenje para... pozdrav svima iz spllita!