Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno mi je žao što sam za ovu ikad dao svoj glas, halalite sugrađani molim vas.
Al se i mi provaljujemo, najavimo koncert pa otkazujemo, ova gradonacelnica mutava ne zna kako se zove
Benjamina pricaj sta hoces, dozvolila si da ti politiku vode facebook jurisnici, i komentatori sa raznih portala.
Benjamina, kako ćete skloniti s ulica grada višestruke povratnike u krivična djela prije nego što upucaju nekog zbog svadje u saobracaju Benjamina?! Šta činite da povecate sigurnost u gradu?
Žena radi oni što većina političara radi, bavi se populizmom jer je to lakše a donosi poene, nego uhvatiti se stvarnih problema, a za njih treba puno energije. Stvarne probleme ove države i ovih gradova neće niko da krene rješavati i zato imamo to što imamo, da nam je sve teže živjeti zbog milijardu stvari koje su loše u ovoj državi.
96 % gtada da pitas oggovor: Nikad ljepsi izgradeniji nikad ljepse djevojke nisu hodale gradon nikad cistije i ljepsi grad nije bio.Pametnom dosta ko zivi u Sarajevu.
Malo baca na mongolo ... jel ima neki dijagnosticar da prepozna
Prpa radi tuzbe hahahah
žabac ga žabi na lokvanju zabi.
Je'l se malkice udebljala, ne gledam je cesto ali izgleda da joj pozicija prija. Nije kritika, i ja sam se udebljo )
noseća
Pa ne čini se sa strane Sarajevo loše kako je ova žena gradonačelnica, ne živim gore pa i ne znam, ali iskreno ona meni djeluje tako nekako smotano i nevino. Sarajlije je li vam ok gradonačelnica?
Poslije ONSA i GSA nikada nije imao nesposobnijeg načelnika/načelnicu.
Za ovu je Skaka bio akademik
ubleha, ako ne i gora od prethodnika
Pa ovde nema ama bas nikakvog problema!!! Pa moze benjamina pjevati i to besplatno, tako da ustedimo koju marku, a bice i zabavno cuti njen umiljati glas u eteru!!!