Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolesti su grozne...zaista ma razumljiva i auto nesreca i nesreca na poslu al bolesti rak,sida itd...su nekako fuj izoblice osobu ne do bog nikom...mada neznam ove bolesti haraju na sve strane evo oduzimaju non stop nekog ALI STA SA NASIM POLITICARIMA JARANE NIJEDNA BOLEST SVIJETA IM NISTA NE MOZE ?!?!?!?!?!? NIKO ŽIV OD NJIH SE NE RAZBOLJEVA
a da nije ipak od side, steta za ovakvog pjevača ima odlican glas ali ga voli primat, steta, steta!
Da ne bude isto kao sa pokojnim Freddijem, tezi oblik upale pluca a u stvari AIDS iza svega. Ne volim pedere ali ova dvojica su kraljevi..
Legenda:(
boli ga guzica :)