Mješavina rapa i sevdaha
0
Frenkie snimio duet sa Damirom Imamovićem
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se ali nek se nesto radi, mix repa i sevdalinke koliko se sjecam jos uvijek nisam cuo
Damir Imamović je jedan antipatičan i dosadan tip.Nikako ne bih rekao da je on jedan od najuspješnijih nositelja bh.sevdalinke.Ako je to bio njegov dedo,nešto manje njegov otac,ne znači da je i on.Vidi se da on tu nešto pokušava ali ne najuspješnije. PS.Ako se ovo najuspješnije u tekstu odnosi na rahmetli Zaima onda pazite i pročitajte tekst prije puštanja.
izgleda da je nas puno vodilo ljubav sa frenkijem...
jao ,pa ne znas koji je gori .u firmu ljudi ta se proljevate
@autor, nije frankie nego frenkie dobar je frenk, samo nek roka :)
jel ovo onaj frenkie sto satro repa protiv sistema, malo o pusenju trave, pro mislim, borac za slobode, a onda kod mime na obn-u prica kako drogu ne uzima, ne dao bog zapalit, ahahaha, ponasa se na tv-u skruseno kao da ja kod nane na bajramu, haha, koji licemjerni degenerik
MA TO MAJSTORE CEKAMO ALBUM
od kad je soul jedan od najboljih DJ-a na balkanu ...smijalica al baš
odlicna lista gostiju!
hej pa i ja sam spavao sa frenkijem!!!
masta ace?! to je kralj kraljeva:D
Nije FrAnkie, vec FRENKIE. Halo, ba? Ima li ko da provjeri sta pisete prije postinga?
Interesantno!