Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uh...brate ...lenny je faca...samo da je jos maaalkice visočiji......
svi su se slikali s lenijem...ono kao fanovi :D baš sam ljubomoran na ovog bezveznjaka :P
Pjesme Emirove i njegove grupe su mi se uvijek dopadale.... Jos jednommm u sannn ti ulazis kraaadommmm... Super pjevac...
a, jeko ovaj s emirom? :-)
ma da. neka pocrkavaju od zavisti. jer prijateljstvo je nesto lijepo i sveto. a svi ovi komentatori koji su samo male kreature pune zavisti i maloumnostu, uskogrudnosti i jada- mogu samo da sanjaju da ce im se neko na ulici obratiti. gomila jadnih anonimusa koji se ovdje na forumu dokazuju al u zivotu nebi smjeli u oci pogledati lennyja... kojekkavi branitelji bozj misli, kojekakvi jadnici koji se ovdje okupljaju da mi malo mrzili. malo emira , malo lennyja, ma malo nekog treceg..uvijek se neko nadje jelde jadnici? emir je super, iskren tip i nije ni nalik vama iskvarenim ljudima punim zavisti. sta je lose u tome sto su se nasli i slikali. pa lennyija poznaje cijeli svijet. boli ga dupe za te vase lokalne smrdljive zavisti, fukare loozerske. neka emira, da imamo jos ovakvih ljudi koji poznaju druge poznate ljude... al ne, nase fukare s evole slikati sa politicarima,harisima, milama i slicnim despotima. crknite duse pune zavisti
komentatori su tako uboge zavidne duse , takvi provincijski jadnici ...to je nevjerovatno. emirova muzika, nema tu veze. volis je ili ne volis i tacka. al to sto se on drug, prijatelj sa velikim lennyijem, sto ga ovaj pozove na svoj koncert...to je super. da ga nije pogleda, onda bi rekli, vidi onog lenija supka. ej lenny je faca i emir takodje - jer u prijateljovanju nema nista lose. duse pune zavisti, crknite! kako ga samo mrzite, gomilo anonimusa. isti su konetari bili kada je Bono i U2 zvali Sikter da im bude predgrupa...isti komentari svih nasih malih loozera. kako im je krivo , kako im je muka, kako iskaljuju svoj bijes. sta ce mali bosnjo iz gorazda, ko neki tamo laka, sto je bio malo izbjeglica u americi...sta ce on da se promovira i to sa Lennyjem nekim..ko je uopste taj LEnny. koji ste smradovi i kako mi je samo drago da niko od vas nece imati slicnu priliku kao sto je ima emir. jer sa takvim stavovima dobri ste samo za sumu iz koje dolazite, puni zavisti i mrznje. fukare prave.
kako je ovo sve bezveze. pitam se samo šta li ce ova dvojica raditi. Kada presele sa ovog svijeta svom stvoritelju. samo pjevali, pili, kurvali se i bili cool. Šta mislite raja da li će ova dva kurvara u raj ili pakao? Da li je njima raja stalo do vas? Jesu li oni upoznati sa vašim stanjem? Ili ih je briga za svakog od vas a vi se ovdje prepucavate, ko da je bitno ko je s kim bio i kavu, kahvu, kafu pijo. Baš je to čudno što današnje umove fascinira, gluposti i tračevi. Nadam se da ste čuli za izreku \"hljeba i igara\" E pa nemojte biti skupina koja urliče gladna i bijedna željna tuđe tzv slave i veša, ... Budimo realni ko će se njih sječati za 100 godina 200 godina neče ostati ni jedan ni drugi spomena vrijedni. A samo vi njih u zvijezde okivajte, a da ih pozovete na kaficu da vam pomognu u kakvom savjetu, a ne ne prijatelji oni nemaju vremena za vas vi ste samo tu kada im trebate, baš kao i ovi komentari. Jel zaista mislite da će ih oni pročitati. cccc blago vama branite veoma časne ljude, budite ponosni, čuvajte se da vas koji ne potapše po ramenu i časti vas sokom ili kafom srtno lutalice praznih duša tužnih pogleda i uzaldno potrošenog vremena, nadam se da čete jednog dana biti bolji od ovih komentara.
Hej ti \"dzaba mu sve\" jadni mali misu, umires od ljubomore,a? Znamo svi da ti nije lako. Ipak je ocito da je Emir bio sa Lennyjem, a da ti dalje od svog kompjutera nikad nisi. Pa te to boli. A sta se moze? Crkni, eksplodiraj, upucaj se. I kao da nekoga od nas, a sigurno i Emira zanima tvoje jadno ljubomorno misljenje... Ocito da neke \"malo vece\" face od tebe cijene i Emira i njegovu muziku. A ti istruni u tami svog malog i jadnog ljubomornog svijeta. Umjesto da umres muski!
Nek\' si mu rek\'o... ili rekla:D
kakav papak ovaj emir pa to je uzas. dzaba mu i leni i mik dzeger i kurac i palac. on je jedan obicni primitivac i vidi se po nacinu na koji se samopromovise a muzika kurac. kao, ja sam dobar sa svima i nema veze kakva mi je muzika. sto ne napravi kakavv solo koncert pa da vidimo kako je jak.
istina boli:) a bas je kulturno od tebe nekoga tako \"pocastiti\"
Seljaci jedni neobuzdani.
Pa sta ces sad, sestra sestra. Ne bira sebi covjek familiju. Neciju prasne Lenny, neciju Semso iz Satorovica. Budi ponosan
kurvica ti je mater seljacino glupa ono mi je sestra jebem ti sve mrtvo i zivo
A vidi samo one dvije kurvice iza njih ....cekaju na zavrsetak koncerta da se plahnu...