Zadar
0

Emir Bukovica zabavljao Lennyja Kravitza

Sarajevo-x.com
Emir Bukovica, lider banda "Emir & Frozen Camels", kao što je i najavljeno, bio je jedini specijalni gost velike američke zvijezde Lennyja Kravitza, na njegovom odličnom koncertu u Zadru koji je održan preksinoć.

Ovaj put se nije radilo o muzičkom gostovanju, već o privatnom druženju dvojice prijatelja, koji su se upoznali prije desetak godina na Floridi, saopćeno nam je iz press tima "Emir & Frozen Camels".

Nakon cjelodnevnog druženja u prelijepom Zadru, Lenny i Emir su, samo desetak minuta prije početka koncerta, stigli zajedno na parking dvorane Jazine, gdje je koncert i održan.

Druženje se nastavilo i nakon koncerta, a najviše se razgovaralo o budućim planovima ove dvojice muzičara. Između ostalog Lenny se interesirao o snimanju novog albuma "Emir & Frozen Camels"-a, a i ponovo je aktualizirano pitanje zajednicke muzičke saradnje.

Lenny je od Emira na poklon dobio posljednji hit-singl "smrznutih kamila", "Alina (No Pasaran)", dok je Emir dobio poziv od Lennyja da ga posjeti u Brazilu, gdje on u zadnje vrijeme provodi dio svog slobodnog vremena.