Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko je ova prikaza
https://www.youtube.com/watch?v=Ludxpkyrab0 Njena najdraza. :)
Ja je vala gotivim jako,šteta VELIKA da joj se izdešavalo ono sve droga,alkohol dali je to krenula raditi iz ljubavi prema njemu ima raznih teorija...kao i poznati "Club 27" gdje su bili mnogi članovi i da umrli su u toj godini kao od svih tih loših uticaja mhhm.Pazite koliko znam samo znam narkomana,alkosa zdraviji nego ja jbt.ja izađem lagana kišica ležim u krevetu preklada itd Xaxaxa.Sve u svemu Amy glas je odličan black to the black...divna ne samo ta.
Ahh back to black :)
Pazi se preklade,zayebano je to
dokumentarac o tome kako ne treba zivjeti
Volio bih vidjeti dokumentarac o zivotu nekog usjesnog covjeka koji je zivjeo 100 godina da se ugredam! :) jebes ove narkomane , da je zivjela u BiH krpala bi sa 18 i to nepoznata
zasto prostor ovoj narkomanki
Zato sto i nebitniji dobiju prostor, sto nebi i ona. Ja mislim da vrijedi, to je kao da i ove ostale nikad ne spomenemo, a ko nece spomenut Jimi Hendrixa i Joplin?