Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam jednom usho u halu pishat poslje noel galaghera, naprdio frajer do zla boga, jedva izdeverah bgmi :D
...to legendo,nek puknu dusmani.
Hoče li početi sa ovom https://youtu.be/XGh7WPTcMXw ili možda sa ovom https://youtu.be/71NIDozW-zc mada je meni najdraža ova https://youtu.be/QNJL6nfu__Q Pozdrav za sve ljubitelje "čarobnog" Merlina!
Dino - ne mogu ti nista. Samo ti nastavi. Ti zvijezda broj jedan na Balkanu. Imas ekstra muziku, jos bolje tekstove i jedan poseban i specifican glas! Ovi sto te blate, ne mogu podnijeti da neko iz nase mahale uspije. A ovi drugi, sto smatraju da si nula za strance - da znaju engleski znali bi i prevesti njihove tekstove. Cak i Jana ima bolje.
Najveća muzička zvijezda na Balkanu nastupit će u "Tipsareni!...........pazite kako kod vas kreće rečenica.....strašno
Necu na dinu, al odoh u leroy merlin, treba mi kljuc dvanes'
SMRAD
Vjerujem da smrdiš više od njega.
JAAAOOOO dino merlin FUUUUUUJ!
One word describe all: shupak aka pakash:)
cocker, clapton, dylan... pa dino. grehota i sramota ih staviti u istu recenicu. pravo jadan tekst gdje ga se pokusava pribliziti nekim nenedjebivim velicinama eto time sto su nekad i oni pjevali gdje ce i on. nidje veze. niti oni mogu ikada biti komercijalna plagijatorska ljiga kao ovaj, niti on ikada moze dosegnuti njihovu genijalnost. i stonsi su nastupali na uscu, gdje i ceca. pa?! hocemo li reci da ih je ceca "dostigla" bilo kako?! smijesno... klixe, ovim clankom ste dotakli dno. bljak.
O ukusima se ne raspravlja i svako hvali svoga,smo mi pljujemo,uz navedene gigante ova recenica ima vrijednost"on je prva zvijezda sa Balkana koja će pjevati 'Tipsareni' "...there will be haters ;)
o ukusima se ne raspravlja - neko ga ima, neko nema ;) ja sam pricala o kvaliteti, ne o mogucnostima za napuniti dvoranu. puna dvorana nije mjerilo za kvalitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
gleaj bh thompsona sto nastupa po dijaspori
Pa ne mogu ni naci kad su mu sve pjesme kopije.
na relaciji uzoran bosanac - uzoran hrvat
FUUUUUUJ dino merlin