Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Brko@ nju ce doci vidjeti mozda stotinjak ljudi, ona zajedno sa par muzicara ce zgrnuti oko 3000 maraka! Kad pokrije gorivo, muzicare, smjestaj, vrijeme potroseno najvjerovatnije ce joj ostati 300 km. Sram da je bude i stid , pjeva pjesme koje niko ne razumije i jos ce da zaradi. Sta nama treba to je Seka Alksic i ostale grand profuknjace da docu, ali svaku subotu te da uzmu 5 hiljada po nastupu, jeste da placas malo vise para nego sto naplacuje ova bjelosvjestka-portugalska podvala ali bar znas sta pjevaju. Tekstovi grand zvijezdetina nisu komplikovani ili po nasem receno - plitki su pravo , muzika je hibrid folka i beat masina koje dolaze sa zapada u svrhu da nas osvijeste i upute ka drugim modernijm muzickim pravcima nego recimo sto je sevdah. Svaka tebi cast Brko da si ti provalu otkrio na vrijeme!
Fado je prelijepa muzika. To je njihov sevdah, i trebaju da se ponose sa tim i da ga sire i promovisu, kao sto mi sevdah.
čuj misija Portugala kakva misija jell uzimanja para