Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
učlani se u amus johnny
Tako je Bulevar! Dingospo kojem su se i taD i saD saginjali,
Johny jarane, te pare neces dobiti, ni da ih imaju. Nego uzmi par miliona evra, i idi guzi crniknje i Azijatkinje, ako se jos dize.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nekim ljudima su Jala, Buba, Senidah, i Maya Berović vrh brda, iskreno, žao mi je svih koji s namjerom puštaju njihove pjesme jer im se baš slušaju, jako žao. Ovo je najveći umjetnik koji je bio na ovim prostorima, naravno uz dosta njih još, toliko.
Branimir Dž.Š. umislio da je Paul McCartney 😂🤣
kako je. lud
Samo nemoj po glavi druže stari !
E moj Johnny, hrvatski turbofolk je gori od bosanskog i srbijanskog. Maja Supakut ili kao se preziva, Severina, Jelena Rozka, Luka NIzetic i pazi sad, Lidija Bacic. hahahaha Dobro ti ikako tamo postojis.
hej dzoni dzoni budi dobar
Nemojte svašta pisat mogo bi vas Džoni tužiti... lik izgubio kompas totalno...
Kao muzičar jeste bio dobar ali i precijenjen. Kao čovjek egoista i shupak, bio i ostao.
Uz dužno poštovanje prema njegovim pjesmama koje su antologijske, tip je klasični balkanac koji bi da od par godina kad je imao inspiraciju i napisao dobre pjesme živi dobro cijeli život. A od ovakvih su mi još gore parazitske organizacije koje na osnovu autorskih prava uzimaju lovu ne radeći ništa. Da je lik zaista zaljubljenik u muziku i to što radi došla bi njemu ponovo inspiracija i napisao bi još nekoliko dobrih albuma
Mogu te krasti ali će te tvoji obožavaoci uvijek slušati.
Mijijardu kuraca možda.
Koji je ovo debil jbt... Komplexas svjetskih razmjera.
Mrs seljacino
Koji je ovo lik Boze dragi :) Respect Johnny!
Podrška za legendu, daleko najbolji muzičar na prostoru ex yu.
E moj Džoni.
Baš milijardu eura,pretjeruješ Štulić.