Komentari (679)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo malo tolerancije , ne morate odmah pokazivati krkanluk . Sta koga boli kurac u cemu ko hoda ,to je njegov stil zivota i cao. A osim toga momak ce dati milju maraka za muzej .
Baho kad ovo procita ima da pusti suzu...
Neko da milju maraka za zemaljski muzej, neko pljuje po klixu. Pametnom dosta.
Svaka tebi cast brate kad si ti u Bosni ovo sto jesi, da si u LA, Becu, Berlinu ili skoro bilo gdje drugo ne bi se isticao nimalo, pojedinaca koju su imbecili ima svugdje to je tako, ali u Bosni je taj procenat jako veliki, bravo sto nedas da te takvi idioti sruse!
KUKAVAC SINJI
koji mamlaz u 100 pm
DaBogda mu dijete naopacke hodalo fuj vidi ga molim te,u BIOLOGIJi je jasno definisan MUSKARAC I jasno je definisana ZENA,a ovo je krsenje prirode i grijeh
Samo naprijed Božo!.. Imas moju apsolutnu podrsku! Nedaj se Božo,ljudska prava i prava LGBT zajednice je proces koji niko ne moze vise zaustaviti,ni Hitler ni ISIS =)
T
To su sad obicne teorije zavjere i baljezganja oko nekakvih iluzornih lobija... Tvrditi da se zbog nekih lobija naucna istina mijenjala,je apsurdno toliko da se cak i David Icke treba tome smijati..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bozo samo naprijed ne obracaj paznju na primitivce i zlobnike, znaj da ima vise ljudi koji cijene tebe kao covjeka i tvoje glasovne kvalitete samo nisu glasni i bucni kao ovi primitivci koji nista drugo i ne rade nego samo sjede i cekaju koga ce popljuvati jer ne znaju sta ce od svog zivota pa se bave tudjim. Svako dobro ti zelim i samo NAPRIJED.
jarane podrške pederizmu...sve izgleda šupakmeraklije....gotovo je otisli smo u 3 lepe
"Psi laju, karavani prolaze".
Hajrudin Ahmetlic,vlasnik HIFA petrol,dobirao 250000 KM za izgradnju centra za djecu sa posebnim potrebama...ali balije bale za Vrećom...a ovo niko ne spominje.
To je krivica Klix-a što ne prenese takvu informaciju ne Bože Vreće. Nije bitno koliko je novca neko dao nego je u pitanju gesta a donirati marku za takav centar ili muzej je veliko tako da su i gospodin Ahmetlić i Božo učinili dobro djelo nevezano za visinu iznosa. Božo možda nema 250000 KM ko Ahmetlići - svako po svojim primanjima i mogućnostima daje brate.
Ja i nisam ni rekao ništa za Božu...nego upravo za licemjerstvo,kako Klixa,tako i jednog dijela puka...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Božo boli me neka stvar šta si i ko si i šta si. meni je važno da pjevaš ko slavuj i da si našu sevdalinku izvukao iz mrtvih u što je upala smrću velikih majstora rahmetli Safeta Isovića i Omera Pobrića. Nikome ništa nisi rekao zlobno, nisi nacionalista nego komponuješ i pjevaš pjesme koji velučaju kulturu svih u BiH. Što se mene tiče nastavi tako i još jače provmoviši BiH kroz pjesmu, spotove a dežurne "moraliste" čiji se dnevni riječnik sastoji od psovki i nacionalističkih uvreda sa dna kace zanemari jer ti nisi njihov nivo. Jadan je onaj ko se osjeti ugroženim od Bože a ne od nacionalističkih krkana tipa Rajko Vasić papak, seljak i krkan.
"velicaju kulturu svih u bih". pa krkane pomeni nadu mamulu i jozu penavu na primjer. hajde kad spominjes safeta ali otkud da je omer pobric legenda?
Eto koliki si ti tupan. Omer Pobrić je sačuvao veliki broj sevdalinki od propadanja, napisao muziku i aranžman za njih, osnovao kuću sevdaha i normalno da je legenda. Safet je pjevačka a Omer je legenda sevdalinke. Ne umanjujem doprinos Nade Mamule i Joze Penave, Zaima Imamovića pa i možda najvećeg Cvjetka Rihtmana. Ako furaš na nacionalizam mrš sa mojih komentara jer kad sam spomenuo Safeta ili Omera mislio sam i na Nadu, Cvjetka i druge. Jadan si ti čovjek kada i ovdje razvrstavaš ljude po imenima (obični jado). zatvori se u tor i krepaj jadu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mrš pederu...
Ok,Božo ko Božo ,al brate previše ga je ovdje.
Ma nisam je nepravedan prema Boži,samo mislim da mu se pridaje prevelika pažnja.Ipak je on samo jedan klovn.
U suknji ili ne, s bradom ili ne, trans ili ne, Božo uradi nešto za Muzej. Uživajte u svojim malim, jadnim, patetičnim životima i anonimnosti internet pljuvača.
Dragi internet prijatelji, ja Božinu muziku ne volim, niti sam ikada dao i jednu marku za to. A umjesto proliva koji prosipate ovdje, dajte vi koju marku Muzeju (ne hiljadu, bukvalno koju marku) pa se javite, da i vas pohvalimo. Za ovo što ste prosrali, pohvale nema.
Znači možete ga popušit Boži svi :D
Popušiti ili polizati?
Joj imim, pa ti bi samo pušio....stani covjece malo...tz tz....