Božo boli me neka stvar šta si i ko si i šta si. meni je važno da pjevaš ko slavuj i da si našu sevdalinku izvukao iz mrtvih u što je upala smrću velikih majstora rahmetli Safeta Isovića i Omera Pobrića. Nikome ništa nisi rekao zlobno, nisi nacionalista nego komponuješ i pjevaš pjesme koji velučaju kulturu svih u BiH. Što se mene tiče nastavi tako i još jače provmoviši BiH kroz pjesmu, spotove a dežurne "moraliste" čiji se dnevni riječnik sastoji od psovki i nacionalističkih uvreda sa dna kace zanemari jer ti nisi njihov nivo. Jadan je onaj ko se osjeti ugroženim od Bože a ne od nacionalističkih krkana tipa Rajko Vasić papak, seljak i krkan.
"velicaju kulturu svih u bih". pa krkane pomeni nadu mamulu i jozu penavu na primjer. hajde kad spominjes safeta ali otkud da je omer pobric legenda?
Eto koliki si ti tupan. Omer Pobrić je sačuvao veliki broj sevdalinki od propadanja, napisao muziku i aranžman za njih, osnovao kuću sevdaha i normalno da je legenda. Safet je pjevačka a Omer je legenda sevdalinke. Ne umanjujem doprinos Nade Mamule i Joze Penave, Zaima Imamovića pa i možda najvećeg Cvjetka Rihtmana. Ako furaš na nacionalizam mrš sa mojih komentara jer kad sam spomenuo Safeta ili Omera mislio sam i na Nadu, Cvjetka i druge. Jadan si ti čovjek kada i ovdje razvrstavaš ljude po imenima (obični jado). zatvori se u tor i krepaj jadu.
Prikaži sve komentare (679)