Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niti znak kako zvuci "poznata" pjesma u originalu, niti mi je poznata "Celine" koja pjeva cover...
*znam*
Koji ste vi debili na klix-u to nije normalno, djevojcica je u pitanju a sve da je i odrasla osoba svaka joj cast, na drugom jeziku pjeva za 10
Baska Celin Dion baska na turskom... imal ruzniji jezik, dje ga nadje
zamislite sad nju sa bradom, ili makar brkovima. ili da uvali gutu carapa u tijesne pantalone, ko biva da ima muda. sta mislite koja bi to atrakcija bila - tamam za pobjedu na evroviziji.( bozu je shebala koncita, nema svrhe da se dva puta na sceni pojavljuju bradate dame. mada me ne bi ni to zacudilo imajuci u vidu koliki je bozo dupljak.) ali ne, djevojka pokazuje ono sto bi pjevanje trebalo da bude: cist zvucni uzitak. pa majku mu, svi stari pjevaci su slavu stekli putem radia, kada je narod uzivao slusajuci a ne gledajuci muziku.
e nema mi nista gore nego kad ove moderne balije pocnu na turskom pjevati
Moje teorije?
ja ne znam zasto mislite da sam srbin. Ja sam bosnjak koji mrzi bosnjake. Simple as that.
e nema mi nista gore nego kad ove moderne balije pocnu na turskom pjevati
Ilma K. ce da se naljuti na klix zbog ovakvog poredjenja:-P .
ko ono bi Ilma K?
Ilma Karahmet:-) , cudo od djeteta, ' Celine Dion' i tako..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
...lijepo...budem uporedio sa originalom...