Komentari (1098)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smotaj zicu i polazi kuci xD
@Hakliberi Valjda ce se javit ovi sto su ih uzdizali u imaginarne visine.
@Hakliberi Ocito ima vise hrvata po dijaspori nego bosanaca sramota
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
sto neko rece kakav je daje deen , nas je ..mi u bosni veceg pedera od njega nemamo ..stidi se evropo ,conchita vam valja a nas fudo ne valja
@lorens sa grbavice 😂😂😂😂😂
Pa neko ih lose nasavetovao i to je rezultiralo neuspeh a proslom komentaru sam napisao kritiku sto su to odradili na maternjem jeziku.Ipak na engleskom jeziku numera ina tezinu radi glasaca i to je presudilo.
Eurosong je haram, zahvalimo se dragom Allahu što smo ispali.
idemo dalje.
Napusti sahranu..
Sta su ocekivali s Dinom...
E a niko ne prati eurosong...a pazi koliko komentara :-D Interesuje nas, interesuje itekako ovaj eurosong...
Joj kad se sjetim kako se Dala volila nagutat eksera auuuu
Dobra je Dalal al kad se sjetim ato se volila nagutat eksera auuu
Bolje bi prosli Mirsada i jarani bez kostima i scenskog nastupa...Deen moras raji priznati da volis kitu i mani se vise Eurosonga nije to za tebe...
Kad onakav popisan Cipar prode onda se nema sta pricat.A zica i folija je tuga bozija,jebo ja dizajnera i scenografa naseg..
Tacno me sramota kad uporedim nas nastup i Rusije
Ma daj ba, Deen? Nazor promovisana ličnost bez ikakvog dara sem da pravi budalu od sebe? I očekujete nekakav plasman. Toliko dobrih pjevača u BiH i oni po drugi put pošalju ovog "lika". Katastrofa su otpjevali pjesmu i jedno i drugo, jebeno bez studijskog peglanja, a?
Jala + žica = sre****ca
@Veliki vezir sta je tu je
Jala+žica=tvoja mamica
Jala + žica = sre****ca
Jala + žica = sre****ca