Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dejan kukric trazi guzovace i sadake da 'ladi muda s majom cengic po svijetu - posto je ovde otkako je bih odustala od eurosonga, on totalno zaboravljen i prerasta u anonimusa, fali mu publicitet i lamudanje po evropi !
Vala bas, mogli su korektan naslov staviti: "Finansirajte odzaka Dejana & Maje na jos jedno besplatno putovanje po Evropi". Kakvi su ono samo ljigavci...
evo druze odo' da povratim . ukinuse li im onu seratorsku emisiju konacno petak ? ako jesu, i ovo im ne prodje mislim da ce se oboje samoubiti .
zar ima iko nomalan da ovo prati a tek da glasa
Deen. Svaki snimi i na kazetu. Nudio on Safetu kazetu ali Pape kaže da će pogledati kad stigne
Oni mjesto da traze sponzore da nahrane gladnu djecu, oni trazu sponzore za pjevanje. A svasta...
Stara kurva sponzoruša ☺
narode, bojkotujte ove kriminalce, ne dajite kriminalcima svoj tesko zaradjen' novac!!!
I televizija nam sponzoruša! :))))
Ma sve sponzoruse u ovom kurcu od zemlje :)))
NAJVEĆA GREHOTA BI BILA DA NEKO DA NOVAC ZA OVU BUDALEŠTINU. ŠTA TV RADI OD PARA OD PREDPRATE. DIJELE, SAMO DOK SE KLUPKO ODMOTA A DA IM NEKO DODIRA NOVAC ZA ZAJEBAVANJE. NAROD VAM JEDE IZ KONTEJNERA A VI PROSITE DA NEKO IDE NEGDJE I PJEVA. NEOPHODNO STVARNO. SRAMOTA AKO IKO DA I PARU ZA OVO. KOD NAS PO ONOJ STAROJ ,,KOZA KREPAJE A REP DIŽE,,
JA TRAŽIM SPONOZORE DA POMOGNU OVAJ JAD OD PENZIONERA. DRŽAVU BAŠ BRIGA ZA NJIH PA AKO IMA NEKO DA MALO ,,POGURA,, DA NAM SE BAR IZDAJU TRAJNA RJEŠENJA O PENZIONISANJU, SADA IMAMO PRIVREMENA. ČEMU PRIVREMENA RJEŠENJA, POJMA NEMAM, ZNAM DA IMAM PREKO 40 GODINA RADNOG STAŽA I DA ME OD PRIJE TRI GODINE SVAKI MJESEC KRADU, KO??? POJMA NEMAM ALI REKLI SU NAM KADA DOBIJEMO STALNA RJEŠENJA DA ĆE NAM ISPLATITI OVO ŠTO NAM KRADU? kada?????' PA VALJDA ČEKAJU DA POUMIREMO PA DA NE MORAJU DA NAM VRATE NAŠE PARE.
treba vam dati karnu, da idete u piiiizdu lijepe materine, yebo vas eurosong
Kako Avaz saznaje iz povjerljivih izvora, glavni sponzor bh. ekipe za Eurosong će biti Tvornica mesnih proizvoda Koljač iz sela Podrebrica.
Maja Miralem nije Cengic !!!! Odvratna je
Boga mi, meni nije odvratna, nego dobro piče.
Bhrt poznati jos kao JAVNI BORDEL BIH :)
E zbog ovakvih dzabahljebarosa ja i ne placam pretplatu. Ovi nasi klosari sa bhrt i ftv u jutarnjem programu emituju crtane i dokumentarce stare cetrdeset godina a gospoda sa hr rade live program iz cijele im zemlje, Sta li bagra od 2000 zaposlenih radi na bhrt i ftv da mi je znati.
Sta radi?Pa ceke platu,to im je jedini poso'.
Jooooj, nemojte molim vas doktore Ćimiću, joooj.
Sponzoruše, javite se!