Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li nas zena ikada pretstavljati?
Sad je vreme za nas cigane da pevamo na jurosongu, kurafte
Ja mislim da bi najbolje bilo da nas predstavlja Emina Jahovic!!! :)
trebo vas je poslati u 3 pm pa što postavljate glupa pitanja. vi iz sarajevo-x.coma (kome li ste samo ukrali ideju za ime) imate pametnih ideja ko govno vitamina. eto problem cijele BUH eurosong, a što ne pišete o psima lutalicama i o tome koliko ste glupi da svak može vladati vama... i zašto naginjete srbima kad su vas u ratu trali?
Pa ne bi bilo loshe da nas predstavlja Neno ili Sholjanin, ili mozda Nesad Selman. Nije losh ni Eldin ili Ukic.
DEPRESIVAN SI,ALTERNATIVAN I ISLAMOFOBICAN,USMRDIO SI SE ZA KOMPJUTEROM PROVOCIRAJUCI OVDJE,KUPI SI NOVI ZIVOT
Bhfanaticos@ furaj svoje, po mome sudu to je jedini pjevač koji bi na smogao rpedstavljati u ovom trenutku.
Cuj Neno Muric....Ovo sve Neno i pise, kako jadno....Sta ce nam taj lik, kad ima 50 puta boljih i afirmisanih umjetnika... I ofirni ste, 10 istih komentara jedan za drugim!
Ja bih volio vidjeti nekog mlađeg izvođača definitivno. Neno Muric je jedan od onih koji bi bio po mome meraku, jer ima super glas.
nisam pratio niti glasao na ovoj gej paradi al ovaj put ima da glasam za ramba!
Neno Muric
Hanka Paldum...ili osnovati boy band, u sastavu: Rizo Ruža, Al Dino, Nino Pršeš, Deen..:)
Pa iskreno, ne bi bilo loše da nas Neno Murić predstavlja, najbolji je od ovih ponuđenih. Mlad, obrazovan, nije ufuran, nasmijan. Samo naprijed momak !!!
Ovo morate čuti !!! http://www.youtube.com/watch?v=4kQqyeC6cV8
Irena, u pravu si kako se nisam prije sjetila Nene Murića. Imao je onu predivnu baladu na nekom festivalu \'\'Stope da ti ljubim\'\' a onda kao da je potpnuo. Baš dobro pjeva, ja sam za Nenu !!
DUBIOZA!!!! :-)
Koliko mi je poznato, Neno Murić je potpisao ugovor sa BHRT, oni mu izdaju album. Načula sam da je moguće da nas on predstavlja ove godine. Bilo bi fer da mlađe šaljemo, napokon. http://www.youtube.com/watch?v=garZ157Gzqc