Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Beyonce svejedno sto je pjevala na playback. Jeste li pogledali snimak?! Koliko god SAD imale mana, svi oni ljudi stoje mirno uz "pjesmu na playback" i ponosni su i sute u cast svoje drzave!!!
Prijavljujem se da "otpjevam" našu himnu na sljedećoj ceremoniji BH predsjedništva. Može i bez plejbeka
Djevojka Amela B. (21) iz okoline Zenice nedavno je upoznala muškarca putem interneta, ne sluteći kroz kakav će ho ror proći nakon što se upoznaju. Stravičan slučaj zbog kojeg je Amela završila na Klinici za psihijatriju UKC-a Tuzla, kako saznaje "Dnevni avaz", dogodio se u selu Dubnica kod Kalesije. Nju je zlostavljao pripadnik ve habi jske zajednice iz Dubnice, kojeg je prethodno upoznala putem interneta. Premlaćivana je, polomljene su joj obje noge, ošišana joj je kosa, a pripadnik ve ha bi jske zajednice, s kojim je djevojka navodno ostala i trudna, nanio joj je povrede genitalija oštrim predmetom, zbog čega joj je izvršen ab 0rtus Na ovo niko od vas nema komentar, ali ste zato napisali cijeli roman na vijestima o americkim zvijezdama, svjetskim fudbalerima i klubovima, Iranu, Siriji, zbivanjima u Hrvatskoj itd. Znaci, ovo sto se djevojci desilo smatrate normalnim i nemate na to sta reci. Pocinjem se pitati da li je islam neka vrsta mentalnog oboljenja?
Beyonce je na konferenciji za superbowl izvela himnu bez matrice, nasuho. Pronađite, poslušajte ... oduševit ćete se :P
beyonce yebonce
Pa sta hoce? Ionako im je i vlada i predsjednik sve rade na playback, pa moze i ona pjesmicu otpjevat...
dolazi kod dodika u ponedjeljak da pjeva boze pravde al uzivo pričaju žene po brijačnici
Ona mi je vazda licila na nekog reptila- ima cudnu facu! Da nema bujne kose (wig) i one sminke, ne bi se u nju realno moglo gledat
Haha sto isfura obamu, htio dva put da je poljubi :D
Ma veze ona nema
Baš će je pustiti s mikrofonom uživo na takvom događaju.
hahahaha