Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je bilo ok, ali ne kontam zasto su doveli ove dvije r0spIje sa stupa? Mislim fkt ne ide uz rock...
Ovi iz Sirokog pravo dobri bili
naksut vesert je trebao pobijediti iz zenice ja ih slusala u sirokom ubjedljivo,ove sarajlije beze
Vidim bilo je pusiona, sreca pa nisam otisla.. Nja, nja, njaaa ^^
Hetrem je trebao pobijedit..bili su pravo dobi, zaslužili su bili pobijedu
sarajevski band, koji nije iz sarajeva... ah,sta ces kad bolje zvuci \'sarajevski band\'. uz to,PUNO vece sanse za prolaz. ionako u nasoj drzavi ne pobjedjuju najbolji!
Papanke, al MRTVE papanke se uvijaju i izvijaju uz nastup metal benda. Momak iz benda im javno govori u mikrofon, da se sklone jer se radi o metal svirci i to što one rade je sve, samo ne metal. A glupače nastavile po svom... Da ne kažem kako je ovaj put metal bend fakat bolji bio, al eto... da ne sviraju metal i da nisu iz ŠB, možda bi i uzeli, ko zna... Tuga. Definitivno zadnji JMN na kojem sam bio... Vlado ispao seljačina k\'o i uvijek...
Jutros u košari, gdje sja, šuška niz rogoza žućkastih i krutih, sedmoro je oštenila kučka, Taj san u slapu da bi mogo sjati, I moja kaplja pomaže ga tkati. Oj djevojko, pitoma ružice, kad si rasla, na šta si gledala? Ljub` me dragi, biću i golema! Maleno je zrno biserovo, al` umori konja i junaka! Ima l` što draže od brata? Govori riba iz vode. Volim s dragim po gori `oditi, glog zobati, s lista vodu piti, Bosioče, bosioče, u širini rasti! Jer će doći, bosiče, starog svata vlasti, pa će mi te, bosioče, mlada potrgati oštrom đordom, bosioče, po b`jelu korjenu. Oj, boga ti, Kosoriću Pavle, ala si se skoro oženio, ali imaš seku za udaju te ti veze zlato uz rukave, Vasionu oblači u dan i u noć i na njoj sluša i zna svaki dah. Ne smem, Jovo, karaće me majka!!! U bašti mi zumbul cvati, ja ga ne berem, na zumbulu bulbul peva, ja ga ne čujem! I zabiljezi to s kamerom Nijaz.... Prizma!!!
toćno, \"ivan grozni\" iz visokog, uopšte nije iz sarajva....
Ovo je bend od ovog jednog smetljara sto radi na saxu :D :D :D :D