Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako zgodnoj zeni ne mozes zamjeriti. :)
@vojvodamisic ova je bolja... https://www.instagram.com/p/BFOBDIDBTDs/?taken-by=anarucner :D
Moram priznat, da kad vidim čelo među njenim nogama, pritisak ide preko 200
Ko mi skino zicanu ogradu oko malinjaka???
@TemplarKristovVitez Hahahah
hahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ana, trebala si sama nastupati, ti si najbolja.
Nije ni cudo. Ovaj Haris Pasovic je napravio koreografiju i za 100 goidina od WWI. Pa je doveo Ruski hor na most preko puta muzeja Gavrilu Principu. Pa je doveo cigu sa kokardom Saulica da mekece i hrokce sa istog mosta. I sta on jado hoce Evropi da kaze sa bodljikavom zicom? Pa ovo je Eurosong, nije UN Skupstina. Peomasaj 100%
IDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOO SAMO ZIVOOOOOOOOOOOOOOOOOO::: Ako su ovo snovi od stakla pa mogu da se slome, neka mi srce pukne sa njima nedam ih bilo kome. Ako je ona otrov u medu taj med sam oduvek hteo i noć s onom pravom bolja je nego s pogrešnom život ceo.
Mislim da oni nisu bili toliko losi koliko su bili losi nasi glasaci iz dijaspore. Da je takmicenje bilo organizovano negdje na koridi gledanost bi bila daleko veca pa s tim i mogucnost vise glasova. Zalosno ali tacno, korida po 100000 gledaoca, Eurosong ti ne prate.
@dr.mr Mi u dijaspori to nismo ni gledali. Kad sam vidio da se biju na planini,Fuadu poslali,onaj treci kao terorista djeluje,ona Dalal bolje da u agenciji kod Aide bivse kolegice radi. Jedino vrijedno je madam Ana. Posaljite recimo Mirzu Selimovica pa cu ja glasam koliko moze. Pustite me ba Deena i muzike
@rf81 pa i ja kazem to se ne gleda zato se prema rasporedu korida uzimaju godisnji odmori, to je jasno i pticama na grani.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
U pravu si Ana, ono je bilo za plakati.
nista sto dobar seks ne bi mogao popraviti da odagna tugu
ana ne sekiraj se steta je takva koka da se sekira samo sviraj i stancaj se
kad je to eurosong? jesul nasi pjevali? :-)
aaa zamalo znaci :( nema veze, ja pratio west ham i zadnju utakmicu na upton parku
cujem da nisu prosli dalje.. jesu li to istine? :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedina koja je bila na vrhuncu zadatka i profesionalna. vrhunski nivo. pjevanje se nije moglo mjeriti sa njenom izvedbom. off topic uh al bih uletio u tebe ko budala u kredit.
bili su dobri i trebali su ici dalje
...gle, dofu u uloGi "rame za plakanje"...mačosi na aparatima.
i ja oplakao kad torbica izadje
Previse nafurama pjesma, napumpana kao neki hit, velika ocekivanja i sad fol šok što niste prošli. Vokali užasni, naka žica, monotonija
umri mala da ti mezar vidim da se vise kobile ne stidim