Muzika
235

Ana Rucner: Teško da ću ikada zaboraviti naše zajedničke suze nakon izvedbe

Piše: A. B.
Deen i Ana Rucner (Foto: Facebook)
Deen i Ana Rucner (Foto: Facebook)
Komentari na negativan plasman bosanskohercegovačkih predstavnika u finale Eurosonga u Švedskoj, pristižu sa svih strana. Ana Rucner jedna od članica našeg tima na Faceboku se zahvalila svim fanovima na mnogobrojnim porukama koje su stigle sinoć i danas.

"Sinoć je stiglo toliko divnih poruka od svih vas, ma hvala vam. Učestvovati na Eurosongu vrijedno je iskustvo za svakog muzičara. Smatram da nema mjesta za tugu i razočaranje, jer sve su to samo stepenice u životu i jedno uzbudljivo putovanje. Divno je baviti se muzikom, proživljavati te silne, ponekad i teške emocije, ali i dijeliti to sve s publikom, s vama. Ovim se putem svim srcem želim zahvaliti Dalal Midhat - Talakić, Fuadu Backoviću Deenu i Jali, što su me pozvali da učestvujem u ovom predivnom projektu. Oni su ti koji su svojom nevjerovatnom vjerom, energijom i ogromnim angažmanom uspjeli ovo sve izgurati da uopće dobijemo priliku da dođemo ovdje. Teško da ću ikada zaboraviti naše zajedničke suze nakon izvedbe sinoć", napisala je na Faceboom profilu Ana Rucner.

Dalal Midhat-Talakić i Ana Rucner (Foto: Facebook)
Dalal Midhat-Talakić i Ana Rucner (Foto: Facebook)

Rucner se na kraju zahvalila Almiru Ajanoviću za predivnu pjesmu koju je napisao.

Reditelju Harisu Pašoviću je čestitala na hrabrosti kreiranja scenografije, te na nesebičnoj poruci koju je Evropa vidjela.