Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO VRECO... OVO JE DIVA KOJA PJEVA SEVDALINKE A NE TI I TVOJE IZVODJENJE
Za par dana u Beogradu u Sava Centru,koncert
Ima neku cudnu facu, ne kazem ruznu...
Da skontate koja je to umjetnica pogledajte-Amira i Zagrabacki solisti "Ako znas bilo sto" od Dzonija i "S ponistre se vidi Solta" Amira i Dino saran na Runjicevim vecerima 2014 gdje dalmatinci aplaudiraju nekome na izvedbi njihove pjesme a da taj nije iz dalmacijeTo se dogada jako rijetko!
Bio sam prije nekoliko godina na "Sevdah u Lisinskom" a nastupali su-Nedzad Salkovic,Josipa Lisac, Hanka; Halid, rah Safet, Nada Mamula i to svi te veceri!Nazalost, danas je ostala samo Amira i Divanhana!
Bravo za Amiru
Bravo Amira nasa
" Sevdalinke su spore, tonovi duboki, a svaki udar struna žestok na najnježniji mogući način. Kao da ne želi brzo da se završi, nego razvlači, pa polako ispjevava stihove i ne dozvoljava da pojuriš da dođeš do kraja ove tužne priče. Tjera da je osjetiš, da vas žurba dana koji se ciklično ponavljaju napusti i da je ovo sada tvoja stvarnost, taj trenutak kada svijet uspori i ne ide brže nego što ti muzika i stihovi dozvoljavaju." -Sevdalinka, rakija, meze i muhabet idu zajedno.