Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala ako ovako pokusava da cestita Bozic nek je sram bude. Uprkos tome zabio bi joj ga ko magarac.
Ovo po slika za predstojece praznike...jest se vala pretrgla. Kod mene kona na radi dan izbaci vise slika, a ne za praznik
Kelly je top ima je svugdje gdje treba ma milina
po sise?
Naturlish......samo bi je okrenuo na stomak ....da je ljubite u dupe...! I onko je ovo virtualno......, od nje nemate nista samo slika ..!
...jooooooj usvoji me budi mi majka i doji me... et nova pjesma hit hitova :)
...evo me nedje daleko dze je mLooogo zima...nako vala, nidze zenska sta je ovo sve mrko malo krzljavo i ruzno...oj sto pogrijesih za ove iz hladnih krajeva bog ih mazo...ostruga isto ka i ja odletio nedze daleko...pobjegulje 😂daleko ....hos u kafanu s nama Limesa?
Sto samo 3 pictures. Mozda stede na memoriji i onim giga i mega bytes. Taman me zaintrigirala kod 3. slike, i da vidim ko je, sta se desava, kako ce s zavrsiti prica, a ono stop, i to skroz abruptno. To ti je ko da porucis veliku porciju BL cevapa, i dobijes neku malu il pola lepinje i 3 cevapa, a gladan.
Al bilo kako bilo, iako nisam vjernik, rado bi s njom slavio bozic i blagdane, a i praznike. No problem, ja sam covjek otvorenog duha i pogleda, i iso bi s njom da izaberemo jelku, mozda bi cak i ilegalno posjekao bor u planini, i ako me cuvar uhvati, rado bi platio bi kaznu kad znam da me ona ceka ovako kraj bora. Jedino nebi ako je zatvorska kazna za sjecu jelke, onda ne, nije nijedna vrijedna moje slobode. Ja jesam otvoren i tolerantan covjek, al sam i slobodan covjek.
jesul to kliksovci opet zapjenili?
Oj Tito dragi
Pogledajte film Survival Island sa Kelly B. necete se pokajati.
Eh,sto nije bozic svaki dan,majku mu.
sram te bilo Kelly. p.s jesi strasna haha