Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenulo i fahraonov uvrnuti toranj će se naći na listi, pa i ćorav vidi koliko je ova zgrada izmjenjena, kao i ona Hotela zagreb pa se opet nađoše na listi, svašta....
Bilo je i vrijeme
Ja sam gravitirau kinu 1.maj "Da zaboraviš poraz i ljubavni neuspjeh, zaboraviš svu nepravdu i belaj, kupi košpe i jeftinu kartu i dođi u kino 1.maj..."
...šta se ovdje bureka smazalo, dok je bilo kino "partizan"...balkon zadnji red, razmotaš ureče i opleti :))
...bogati, pa kad je kirk daglas jeo pile rukama u zetri, mogu i ja burek u "partizanu"...on je bio neopterećen pa sam i ja bio :)
Ih kakav burek, bilo je u lozi svega kad je dosadan film ... kupe se cetri karte i milina... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kod nas i tako od kulture ostaju samo spomenici...
Možda bi bilo zgodno uvrstiti i "toranj"