Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"povjest bosne ne pocinje sa pojavom turaka" tu si u pravu
Zar bi neko stvarno pomislio da ove politikante (i u vlasti i u opoziciji) zanima nekakav arhiv, kad svi oni misle da svijet od njih počinje i kojima je jedini cilj vlastiti interes na osnovu kojih i dolazi do podjela među njima.
Koliko fabrika je zatvoreno već 20 godina??? To vas ne tangira? Da su te fabrike u funkciji, do paljenja arhiva ne bi ni došlo! A to da ste kulturni i brinete o kulturu dokaz je Zemaljski muzej koji ste zatvorili!
Slazem se,ali puno je jarane 140 pozaposljavanih za jedan muzej,pa ni energoinvest nema tol'ko!
Da im je zaista stalo, kao što navode, svaki bi se problem riješio... pa i taj! Ali, fora je u tome da njih zaboli neka stvar za sve ovo! 'Zavadili' su narod i sad vladaju! Najveća i jedina briga im je ta koliko će ko 'otet' para iz budžeta...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj novinar ko da je zivot proveo u memljivoj sobi pa mu toliko drago eto i podrumi zgrade stare 130 godina kao nemaju dobru izolaciju.
Nebi nasi pohlepni nepismeni politicari se za ovo pobrinuli...
"Na mjestu gdje je trebala da bude ponikao je soping centar". E upravo zbog toga i niste dobili nikakvu finansijski pomoc niti ce vam kada napraviti zgradu.Te sopinge prave ti sto su vas posjetili a nisu nista donijeli i njima slicni.A posjetili su vas zbog javnosti a ne zbog toga sto ih interesujete vi i Arhiv...Po njima vi to mozete slobodno ponovo zapaliti.I tu bi oni napravili neki svoj biznis i ne znaci da nece,nego pozurite vi s tim slaganjem,da kakav granap tu ne naprave nasi gospodari zivota i smrti.
Ma sve če to bake pozlatití...
zato su nam ministri i vareni i peceni u folkerskim restoranima.od knjiga nema protoka para.