Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a novinar sadik salimović koji je zaposlen u njenom udruzenju i koji radi za Fenu i Radio Slobodna Evropa nakitio je ovaj prilog onako kako bi bilo dobro i kako bi dobio što veću platu.Žalosno čim se ljudi služe i ptam se čemu služi etika,?
Čuj molim te umjetnici?A udruženja? Neka čim se ova žena ne bavi, još joj preostaje da se bavi uzgojem stoke, a kako je krenulo i to će uskoro uzgajati? Kako napreduje pokazuje podatak da je 2007 godine Dragana Jovanović imala samo Gimnaziju, dok je sada dotična magistrica? Serem se i u Amerikance, koji je podržavaju, i u Holanđane, jer je to prešlo svaku mjeru i bezobrazluk1