Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nas se samo Turci mogu zaljubiti
Oni su tvorci Vase nacije zato Vas i vole :D Da ne dodjose na Balkan ti bi se sad zvao Milos ili Lazar.
Neka ti je babu Jeremija taslačio Sulejman i Fatih. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Da li ti je novčanik moje debljine pitao bih te.
otkopčao šulju a na grudima mu lokne..
Srbin to je zato jer je muskarac...Ono sto vi srbi niste :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Procitajte i naucite nesto. U to doba bilo je uobičajeno da se princeze, Mađarskog, Hrvatskog, Bosanskog, Srpskog i Dubrovackog dvora udaju za velikane, plemice iz vec pomenutih drzava.
Zar na svaki članak vezan za Tursku ili nekog iz Turske vaše usijane glave pobudale? I odmah prepucavanje, užas.
Sta ce smoj cvijete kad zivimo sa ciganskom nacijom koj se krije iza nekog (srpstva i pravoslavlja)? Kao sto su se uvjek prodavali sad ih sramota sto su im se bake handrile stotinama godina skim god da je naiso i zato tako zestoko napadaju mrznjom da bi prekrili svoju sramotu. A opet nisu ni ovi sadasnji nista bolji, kad su nasamo ko misevu sa a bilo kojem mozes kupis mamicu za badav jos ce te pita da joj skine gacice da se nebi saginjo, prljavi su prljavi pa to ni safun 1000 godina nemoze ocisti.
Sarajevo nije tursko mrs u picku materinu
I ja sam se zaljubila u Tarkana i Ezela dovedite ih ovamo haahahahahaaahahahahahaa.
digla mu se chuna?
Ma evo ga ko Obi Van Kenobi !
prvo slovenci ne pripadaju balkanu a crnogorci ne mogu biti nista drugo osim srbi. Konstantin pise da na balkan dolaze dva slovenska plemena: srbi i hrvati...trece ne pominje niti istoriografija poznaje iz nekog drugog izvora. Upravo sam ti napisao da stanovnike duklje porfirogenit oznacava kao srbe a to ti je danasnja crna gora.
Sretan ti put u Stambol, Turčine!
prvo ako si se zaljubio zeni se drugo uvjek sam se pito sta rade oni koji zavrse studij matematike postanu reziseri i trece diplomiro 2011 sa 64 godine ako tako nastavi magistar ce zavrsit tamam pred smrt ako i zavrsi
Isto neki srbin facom,ako su ista nasliejdili srbi onda je to ljepota od turaka,inace bi licili na cobane ehhehehehe.
Da Sultam Mehmed Drugi Osvajac nije doso u Bosnu ,danas nebi bilo Bosanski Srba, posto su Vlasi vecinom dosli u Bosnu zbog Turske potrebe da nasele opustosene krajeve nakon rata i kolere koja je harala Bosnom pred njen pad. Bila je potreba za stocarima i poljoprivrednicima ali i vazalima koji ce braniti Turske kapije prema Austo-Ugarskoj, I tako , Turci odose a kmetove ostavise u Bosni, i sad ko fol svidja im se.Vi ste ih dovukli u Bosnu , sad treba da ih povedete za sobom.
donjeli su i islam,pa neka ga vode
@Mirela A tebi smeta Islam , a ne cetnici. Jel tako, vlaska komunjaro?Islam je izvrsio genocid u Srebrenici i pobio ljude u Vukovaru i drugim mijestima.
KOMPLEKSAŠI JADNI BUDITE PONOSNI NA SVOJU ZEMLJU. JEREMIJA SELJOBERU ČITAJ MALO NAUKU. FALA DRAGOM BOGU ŠTO NEMAMO SA VAŠOM NACIJOM NIŠTA A POGOTOVO VJEROM. VJERA KOJA DOZVOLJAVA GENOCID, ČEDOMORSTVA, SILOVANJE, PROTJERIVANJE I KLANJE I NIJE VJERA KOJA SE POSVEĆUJE BOGU JEDNOM JEDINOG NEGO SOTONI (ŠEJTANU) POPOVI SU VAM BLAGOSILJALI KAME I KOLJAČE. FUJ. Nakon BiH, na top-listi avanturističkih destinacija za 2012. našli su se ronjenje na Ningaloo obali u Australiji, surfanje u Todos Santosu u Meksiku, penjanje na Mustagatu u Kini, istraživanje majanske kulture u Belizeu, vožnja kajaka u Narragansett zalivu na Rhode Islandu, pješačenje Newfoundlandom u Kanadi te spust kanuom niz rijeku Susquehanna u Pensilvaniji.
jasamjajeremija 24.08.2013. u 15:48 100Oni su tvorci Vase nacije zato Vas i vole :D Da ne dodjose na Balkan ti bi se sad zvao Milos ili Lazar. A da Turci nedodjese na Balkan ni jednog srbina nebi bilo u BIH treba poslat zahtjev Turcima da ih vode odakle su ih doveli *** ih oni dje ce cigane dovodit u BiH.
ahaaa,garant...
dodji zivit u to isto sarajevo, pa da te vidimo hoces li se odljubit kad te cekicem neko u glavusu spuca rad po marke i pola kutije Yorka :)