Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spektakularno, divno, bez teatra bi svi dozivjeli propast. Ako ne gledam predstavu u 7 dana utice mi na krvnu sliku. Svako jutro doruckujem kasikom napravljenom od daske koja zivot znaci. Predivni umjetnici bez cijih ostvarenja ne bih mogao prezivjeti. Wooow. Najbitnija stvar u zivotu, osnova samospoznaje.
Hvala vam divni ljudi. Posebno volim moju Magdalenu Juric iz Dubrovackog teatra koja je dala onako lijepi tekst za pozorisne radnike. Hvala hvala hvala