Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srednjovjekovni vitez mustafa :D hahah.
Miran četnik/ustaša! :)))?
yebi ga musa, ne ide mi nekako.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Danas ne postoji ni jedan Bosnjak a da nije islamske vjeroispovijesti,što je falsifikat istorije i jedna velika laž.Problem je što je kriminalna Sda na taj način kroz novonastalo Bosnjastvo pripisavsi ga samo muslimanima stvori vještački narod kojim samo Sda ima pravo da vlada,čime su išli na ruku Bh pravoslavcina i katolicima u njihovoj želji da se Bosna podijeli na 3 vjerska plemenska feuda(bosnjaci,srbi i hrvati)i da nacionalne stranke vladaju tim narodima,svaka svojim,i da ih pljačkaju.Mi smo svi Bosanci razlicitih vjera,kakvi Bosnjaci
Razlika izmedju Bosanstva i Bosnjastva ne postoji majmune,radi se o igri rijeci,šta je kome lakse izgovoriti.Druga stvar je što je kriminalna seljacka Sda ta dva termina razdvojila pa je Bosnjastvo vezala samo za muslimane,da bi na taj način uokvirili Bošnjačku fildzan dzamahiriju u kojoj bi samo Sda imala pravo da vlada,čime su izašli u susret Bosanskim pravoslavcima i katolicima u njihovim nastojanjima da izbrisu termin Bosanski a samim tim i da nestane država koja se ne zove Bosnja nego Bosna,i nije jezik Bošnjački nego Bosanski.Sa jedne strane tezite Bosnjastvu a sa druge hoćete Bosanski jezik.Pa ako je jezik Bosanski onda smo Bosanci a ne Bosnjaci pickw vam materina glupa,region vam se smije koliko ste kontradiktorni i ograničeni.Jesu li Hrvati u Hrvatskoj Hrvati ili su Hrvatijanci?Naravno da su ostali Hrvati jer se nisu odrekli cjelovite Hrvatske države,a vi ste se kroz Bosnjastvo koje ste pripisali samo muslimanima getoizirali na 23 % Bih i izdali ste državu
Ali kraj teksta je najbolji , kaže: "Uz degustaciju tradicionalnih bosanskih specijaliteta"??!! Naravno da tu svinjetine nije bilo , ali i nedavno je akademska zajednica Bošnjaka dokazala da Tvrtko nije jeo svinjetinu iz duhovnih razloga , tako da učesnici ovog festivala samo prate ono što je Tvrtko radio i jedu samo biljke i pomalo jagnjetine i govedine..
svaka čast moji sugrađani. Ponosan sam na Vas!
DRZAVA SA TRADICIJOM ...PREKO 800 GODINA....BOSANSKI JEZIK JOS TADA.....NISAM CUO DA SE TADA SPOMINJE CRO..I MALA SRBIJA
Mujice mali Evo ti tvoj izvor, sta pise u povelji koja dva jezika se spominju...Koji crni bosanski jezik nesrecnici jedni... https://bs.wikipedia.org/wiki/Stjepan_II_Kotromanić#/media/File:Text_of_a_charter_of_Stephen_II,_Ban_of_Bosnia.png
"Bosnjaka" na balkanu ima nekih 2 miliona Mos zamislit 2 miliona pa i cigana ima vise
ↁornauszieher® Vlaska kukumakavka, da Marko nije krao sejmeni ga ne bi ni vodili!
http://politikin-zabavnik.rs/pz/sites/default/files/3178/Ishrana-PreTuraka.jpg
jesu li ovo oni što su poharali Zemaljski muzej?
Kad se već pravi festival srednjovekovlja onda je red da bude jedan veliki kraljevski ručak i da učesnici festivala probaju jela koja su jeli bosanski plemići. Dakle , pečeni vaper i praseće pečenje je osnovno jelo svih evrospkih plemića. Prijatno i dobar tek.
A ti jedi govna. To jedino i znaš. :))))
Hrišćanofobija opet radi svoje jer su se muslimani usudili dirati hrišćanske spomenike i svojim neverničkim prstima ih oskrnavljivati , i još time hoće strpati u isti koš sa lažnom verom islam i lažnim prorokom Muhamedom. Kao što Srbima i Hrvatima ne pada napamet da diraju turbeta i da islamske artefakte prisvajaju za sebe i svojim neverničkim rukama ih ne dodiruju , tako je red da islamski nevernici prekinu oskrnavljavati spomenike hrišćana.
To ti Dodik rekao? Opšte je poznato da srbi nemaju istoriju sem koljačke. Također je opšte poznato da srbi nemaju mozak već ponavljaju kao papagaj sve što Milokrad prdne. :))))
PREPOROD_BOSNJAKA DOVEDI ZENU ILI SCERKU.. DA VIDIS KAKO SE SADI BANDERA.
Jbt koji lažnjak , ali to i ne čudi kad oni koji nikad nisu baštinili ništa osim Muhameda i sultana hoće da baštine ono čega su njihovi preci odrekli i stali na stranu okupatora koji su i uništili ono što oni hoće danasda obeležavaju. Inače Goražde i cele Hercegovina je bila duže u sastavu srpske srednjovekvne države nego bosanske , to je bar lako proveriti.
Ha ha ha! Nasmijao si me ovako uz popodnevnu kahvu. MoRe MrŠ četnik! Idi Dodiku prosipaj nebuloze! :))))
Ne gledam četničku propagandu Drina. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zbog one "povelje Kulina bana" u Tuzli Kulin ban se okrece u grobu ccc
Okrećem ti ja mater, tupsone! :)))
Pazi u viteza starkica. :)
Mrtva trka izmedju skopja i sarajeva... Oni falsifikuju anticku istoriju a obe bene od piramida do srednjeg vijeka... Kako je tuzno gledati vas u nemoci da postanete nacija!!! Skopje=Sarajevo, RS=SRB, Emir Hadzihafizbegovic=ubica, Mimohod OBN=svirac kozne frule!!
Ne treba nama replika jer mi u stvarnosti živimo u srednjem vijeku.