Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad smo već u ovoj rubrici, je li povučena iz školskih biblioteka knjiga Almira Alića 'Volim certati velika crvena srca' ?
Pa kaže ovako: "U vezi s ovim romanom potrebno je u što kraćem vremenu sazvati aktive nastavnika bosanskog, hrvatskog i srpskog jezika, sa samo jednom tačkom dnevnog reda: potpisavanje peticije kojom bi se zabranilo njegovo čitanje u školama u Bosni i Hercegovine. Razloga za zabranu ima više, među kojima su najvažniji sljedeći:" Nastavak na stranici: http://www.dw.com/bs/kalesija-sablja-lijevo-i-%C5%A1argija-blizu/a-18030574 I jesu li je šutnuli iz škola ?