Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad god pomislim da nema vise, Ibro me opet iznenadi. Ovaj grad bi stvarno bio siromasan bez tog lika. Samo naprijed majstore! :)
bilo bi lijepo da Sarajevo ovo dobije jer to i zasluzuje.. zasluzujemo to mi svi!!!! SVAKA CAST SAMO NAPRIJED..
Odakle vam rapa mamu vam dzabalebarošku sarajevsku!Vratite naše pare pa ćemo mi praviti u Zenici.Tuzli,Mostaru...
koji ce nam hojto jos jedan koncertni hall??? Pa zar nije dovoljna zetra, skenderija (velika i mala) dom mladih, FIS, itd itd..... pa ko ce pjevati?? Jos jedna glupa ideja ..svaka vam cast! Bolje da je parking od 8 spratova napravljen, amakar bi nam svima dobro dosao!
O Alma, fensi glupačo robovskog mentaliteta, idi u Englesku pa soli pamet, ovo je još uvijek BiH, ovdje se govori bosanski-hrvatski-srpski!
Ovakvim i sličnim potezima vlasti u BiH pokazuju potpunu dezorijentaciju u pogledu trošenja novca. Svi segmenti vlasti kulturni vjerski politički i drugi pokazuju veliki stepen nerazumijevanja prema sve većem broju bukvalno gladnih. IZ pravi zgradu RIjaseta, u nekoj provinciji se zadužuju pa prave most, ovu prave zgrade za umjetnike..Fino. Hajd sada da čujem lavež na ovu vijest, bar unekoliko kao na vijest o zgradi rijaseta. 3, 4, sad!
Još kad Dino i Hari zapjevaju unutra...
još da nisu sliku sale okrenuli naopako...gdje3 bi im kraj bio
dajte ba! dosta više ovog ublehaškog kvazipjesnika koji nam uzima lovu za gluposti! ima ga na sarajevo x viže od džeke!
Doktore, hvala vam !!!!!!
SVIRACEnajnoviji bosanski bend ZLATNE KASIKE u slijedecem sastavu vokal alija izmetbegovic bubnjevi ratni ganic bas gitara siladzic i solo gitara komsic pozivate se svi da dodjete na proslavu poslije svirke koja ce se odrzati u bistrou 23% fildzana
Inovativne vizije su bolje nego kolektivno plakanje za prosla vremena, koja nam niko nece vratiti. :) Zato sam naprijed. Bosna je kulturna bastina sa fantasticim ljudima, koji u sadasnjem okviru mentaliteta troklasnih prevaranata i burekozderajucih turboidiota ne dolaze do njihovog zasluzenog izrazaja. Dolaze druga vremena, polahko ali sigurno.
hallaaaaaaaaaaaaaaa mislite Concert Hall Sarajevo..........
OBECO SAM JA vama sve evo sve se ispunjava polako jos malo ce te jesti iz ZLATNI KASIKA VOLI VAS VAS RAMETLI ALJO
tenor iz Sjenicu a mecosopram iz Gusinje....
hoce li ovdje pjevat narodnjaci
jesul ono 3D naopacke leveti okrenuli...