Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupavi iskompleksirani snobu
Napokon, obozavam ovog umjetnika! To su nam nasa najveca blaga i trebamo ih cuvati!!
@Rajvosa ne rise
To nam ga dodje isto da smo slusali Nemanju Kustricu. Neka je SRAM I STID sve i jednog posjetioca \"ove kulturne manifestacije\" koja je odvojila svoje slobodno vijeme i slusala OVOG Nemanjinog obozavatelja i \"....postivaoca njegovog rada\" ( citat Sidranovog intervjua). FUJ FUJ
Molim one koji su Sidrana prije par dana pljuvali da ostanu doslijedni, i da mu sada ne lizu guzove. Hvala.
Jeli Nemanja bio nazočan.
Tuga je kako ovog covjeka ljudi ne cijene. Tacnije, ne cijene ga nacionalisti, hostapleri, razni sitni lopovi i paraziti ovog drustva. Pljuju na takvu intelektualnu gromadu i istinskog Bosanca. Malo je takvih danas, Bosanaca. Svi su u ovce u svom nacionalnom toru. Nek si nam ziv i zdrav Avduka, jos puno godina.
kako su ga dokotrljali na sprat? ili ga je neko prošvercovao u džepu, onako pijanog? je li se opet ispovraćao po prvom redu?
Sidran mi je puno prirodniji u kulturi nego li u politici. Ovdje ga niko pogresno ne tumaci.