Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzalud se ja pretplatih na newsletter mailom ... dobila davno neke uvodne informacije i nista vise... ni upute o nabavci karata, ni info o zavrsetku festivala, o izmjenama u programu da i ne sanjam... a tek o rezultatima izvlacenja nagrade za publiku.... dragi sff-ovci, ove godine ste se najvise posvetili silnim uvazenim gostima, a najmanje publici....
ti si ovdje novi ? :o)
Sta je ovo,, OTKUD OVOLIKI PRIMITIVIZAM, Frustracije i nezadovoljstvo ... Pa radite nesto , aktivirajte tintare pa ce vam biti bolje ..
ljudi ovo je najbolji dokumentarac ikad napravljen a da ma je bas da cujem onog hh sto razumije americku politiku kako je on rayumije. mislim da je dokumentarac pravi pogodak pred izbore. doduse i oni su bili kupljeni
joj kad prnem kako smrdi, a kad se napijem pive svamo litam svjetlozuta govna.
Jabi tako volijo da mi ga neko njeeeeeeeeeeeeeezno stavi u guzicu, pa da sa namjestam i meskoljim na kurcu ko nana na minderu. p.s. Mama mije jopet trudna blago meni, napravijomi Crnac novog brata!
Onai tipovi sto cjepaju karte prevode filmove
moja nana bi bolje prevela filmove, zaposlili su klince koji veze nemaju, fuuuj
Ovo je najbolji dokumentarac ikad snimljen
ma super je bio SFF ostali pusite...
Ma pussssiiiiii kurac vise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koji vam je kurac vise samo serete od Bush pa nosise u picku materinu vi nikako nerazumijete Americku politika so pusi kurac.
...tako da je pet najsretnijih dobilo po dva filmska hita na DVD-u... A jesu se slomili oko nagrada!!!
poserem se na SFF i na mladena marica...
zna li iko ove brojeve sa onih letaka da vidim jel lego koji dvd. mrsko mi ici do meatinga
najbolji je dnevni avaz.