Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna ideja! U Sarajevu ali i u drugim gradovima u BiH ima jos jako puno dobrih ljudi koji znaju da vole i sire ljubav i koji cijene prave ljudske vrijednosti. Trebamo se radovati onome sto nam daje nadu da cemo jednom opet znati biti ljudi. Sile tame ruke dole, sile svjetla ruke gore!!!
odlicna ideja da se u otuzne haustore unese malo zivosti i osvjezenja.
uhm...ružice ružo.....
Meni je ovo prestrašno! Djeca se boje proći sama kroz ove haustore. Svako se danas usudi nazvati umjetnikom a od ovih kvaziumjetnika gori su oni koji su dopustili da se ovo uradi po haustorima. Bljak.
Lijepa ideja, treba nam vise ovakvih. Ali ako je jedan od ciljeva ozivjeti tmurne haustore, treba i zapoceti sa takvim. Nadam se da ce poslije ove novogradnje gdje je dosta lakse oslikati murale, preci i na neki zaista sumoran haustor kojem je potrebna ovakva ljubav :)
Ko je ožbukao haustor taj je pravi umjetnik.
dat djeci za primjer a oni ce da zavrse poso.
lijepo izgleda
Mogli su vala i sta zivlje nacrtat...
u mene mali bolje crta fakat
Morel anonimno, ko je gospodja sa prve slike?
Vajta i Rus na aparatima
Slika br. 1, na muralu u sivim tonovima Canada i USA.
Za mjesec dana renoviranje haustora :D
@kasnimiplata Nije raja skontala naše komentare al' nema veze :)