Novi uspjeh tuzlanskog gitariste
0
Sanel Redžić najbolji na takmičenju u Lisabonu
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Yngwie- ovaj decko je za Satrijania izmislio gitaru,kao i za ovog cijim se imenom potpisujes,ako mu zelis komercijalni uspjeh koji je Satrijani imao,ok,to je vec u redu. @ pisac teksta- ova patetika \"Bosna moze biti ponosna na njegovih 17 nagrada\" stvarno vise nema smisla.Decko je u Njemackoj i Svabe imaju vise razloga da se ponose njegovim nagradama,sta je to Bosna uradila za njega? Stulic je,nakon sto su bivsi clanovi Azre u Zagrebu odrzali koncert povodom ne znam koliko godina od osnivanja tog banda,a sto je u stvari bila gaza za danas gladne muzicare,rekao \"Lako se tudjim pjesmama ku..it!\" Pa tako i Bosna i bosanci,cim je uspio u svjetu odmah se njim ponosimo.Dosta vise,sto momku ne platite akademiju na kojoj ce polagati masters,samo dva ministarska auta pokriti ce sve troskove.
Bravo MAJSTORE
A sada test za medije: POKAZITE da nije sve propalo s nasim ukusom. Dajte nam ga na TV, radiju, koncertima u Bosni...Ibro Spahicu, gdje si sada?
@harry haler: 1:0 za tebe! :D Trenutni mentalni sklop tebe ne prihvatca do onog trenutka, dok mu ne pruzis jedno kvalitetno dostignuce iz tvog rada, na koje te gospode se zele parazitski udomaciti. Sadasnje drustvo postoji od visokokvalifikovanih shupcina, koji svoju upornu nezahvalnost smatraju zadnjim krikom i bontonom. Ove gospode nazalost cesto zaborave, da se uspjesni ne dosjete u zahvalnom smislu onima, koji su njih davili, omalozavali i kocili, pa se nadju uvrijedjeni. :D Bosno moja, zemlja apsurda!
De odsviraj sta od Sinana
@harry haler Slazem se i ja principjelno sa tobom ali mi je ipak mega-merak kad se cuje SANEL REDzIC na 1. mjestu :-)
brao momcino .... svaka cast !!!
@herry haler potpisujem svaku rijec, zarez, tacku & uzvicnik :)
\"Uvijek treba raditi na sebi i težiti ka boljem\", kaže Redžić\"...svaka cast samo naprijed
svaka cast! samo naprijed! vise ovakvih vijesti!
Dabogda posto Joe Satriani.svaka cast decko.
cestitke
talentiran, fin i nize pobjede jednU za drugom, svaka cast.. pozz
Bravo!!! Cestitam!!! Samo naprijed!!!
Svaka cast momku. Nek mu je sa srecom, sve najbolje!
Hajde sad mu popsujte sve sto ima jer je iz Gacka, u stvari nije sa-raja, tz-raja, mo-raja,....