Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Vec vidim vlahadiju kako pjeni hahahahahaah
KAKVA SRAMOTA! STA BRE HOCE OVA DA POSTIGNE OVIM FILMOM DA DIRA STARE RANE! NISU SVI LJUDI ISTI , IMA DOBRIH I LOSIH I SRBA I BOSNJAKA I HRVATA I SVI SU UCESTVOVALI U RATU, NE MOZE SE KRIVICA SVALITI SAMO NA JEDNU NACIJU!
s v a k a c a s t a n g e l i n a
Smrt Enesu Kamenici
@bosanceros (čitaj smrdljiva srbenda) Kažeš, \"zavijala bi pola na turskom a pola na arapskom\", e pazi dobro: 1. Srpski jezik!? \"Vuk Karađić - kreator srpskog jezika u svojoj knjizi pravopis je istakao ,da je Srpski jezik sinteza Hrvatskog dijalekta i Bosanskog čirilićnog pisma... Vaš jezik??? Čisto sumnjam! 2.Izbaciti Turske ili Arabske riječi!? Dečko, pročitaj djelo \"Turcizmi u srpskohravtskom jeziku\" autora Abdulaha Škaljića, koji kaže da u istom postoji 8.742,00 riječi (izraza) sa 6.878,00 raznih pojmova. Kada bi izbacio sve turcizme iz svog svakodnevnog govora (lajanja) preostalo bi ti samo da gučeš uz gusle i to na jednu žicu, stvore neobrazovani (a i neobrezani)!
govoris od alijinog kalendara,to je uvijek bio srpsko-hrvatski onaj isti sto su ti pradjedovi i roditelji govorili i ucili u skoli,da ti vuk nije napravio reformu jezika zavijala bi pola na turskom a pola na arapskom hehehehe
Ukratko, idem odavde i radije cu biti zaposlen u nekom europskom restoranu na samaranju tanjira, nego da zadrzim titulu kriticara, bilo filmskog, bilo sportskog...nije svaki spektakl za prijenos, a jos manje za gledanje uzivo, bilo kao statist, bilo kao navijac. Meta je meta, a svejedeno kako je mi zvali. E necu da budem meta u nizerazrednom filmu. Bez mene. Cao Bosno, cao Hercegovinooooooooooo idem odavde!
P.S. Remake ce prenositi moje kolege filmski kriticari od kojih se ovom prilikom zelim ograditi. Ne zelim imati posla sa bijednim sitnim dusama, obicnim aparadzicima domacim! Za razliku od \"premijere\", ako do njega dodje (a nadam se da nece!), \"drugo polufinale\" prenosit ce \"sportski komentatori\" opremljeni koji umjesto olovkama \"zapisuju\" svoje komentare kalibrima - sto vecim to bolje. Ne bih nicijom k..r.v...lj...u potpisivao prijenos te \"utakmice\", a ne glumi mi se ni kriticara, ni statistu, a jos manje \"navijaca\". Za kojeg bi od gubitnickih timova iko pametan mogao i navijati?
Poslije filma A GDJE SU TE ZLATNE KASIKE ovo je najbolji film koji su docekali Bosnjaci sto slikovito opisuje njihove zivotne price.
Lazu nas opet. Premijera ovog \"filma\" bila je 1991-ve sa JNA u glavnoj ulozi i dodijeli \"nagrada\" u Den Haag-u. Tri vrhunska glumca Izetbegovic, Milosevic i Tudjman ostvarili su u tom \"filmu\" nezaboravne uloge. Kao nesretni rezultat, mnogi nakon \"premijere\" jos traze svoje nestale. Izgleda da se vecina \"gledatelja\" slaze da je \"film\" bio izvanredan, te da treba praviti jos i remake! Lako cemo mi za tu \"premijeru\", nego me brine drugo polufinale. Nece biti \"dodijele nagrada\" kao sto se mnogi \"gledatelji\" nadaju. Koji ste vi bolesnici, nakon dvadeset godina od pocetka te k..r..v..a..v..e.. \"premijere\", jos vam nije dosta tog oblika \"zabave za cijeu familiju\". Statisti glupi!
FILM JE ODLIČNA PROPAGANDA S MALO PARA NISKOBUDJETNA!!! AL HAJDE KOD NAS PIJE VODE U SVIJETU SLABO !! INAĆE DOK GLEDATE FILM STAVITE BURKU JAĆI JE UGODZAJ!!!
Z sve istinske Bosance i Hercegovce! http://www.youtube.com/watch?v=RIP0W4aaLZg
Imam jako veliku zelju da pogledam najbolje ocijenjen film na IMDB samo me zanima na kojem jeziku ce biti prijevod filma TURSKI,ARAPSKI,TUNGUZISKI...
Ne, bosanceros, mi govorimo bosanski:-)
ne,vi bosnjaci govorite bosnjacki,to vam je nesto novo kao i nacija hehehehe