Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek se papci podučavaju. ; )
Ovom narodu treba klasicni rijecnik, a ne zargonski. 99% naroda je nepismeno, a ovi ublehasi lafo prave zargonski rijecnik.
Saray-ko, iz aviona se daa primjetiti da ga nisi primila godinama.......fakat, nikad nisam vidio, ovoliko, mržnjom zadojenu osobu. Redovan sex, ljubav i razumjevanje za sve..................ako hoćeš, naći ćemo ti jednog \"sandžu\" da ti ga \"zavuče\", valjda ćeš se smiriti.........ili je možda onaj konjičanin zainteresovan za to.... :-)
Vidim koliko nisi iskompleksirana i koliko se \"palis ko kutnjak\".Duzina teksta,pametovanje i da...ja uzivam u zivotu, a jednim malim dijelom i zahvaljujuci osobama poput tebe,jer isiti cine smjesnijim.Ocito nemas drugog posla,pa si svakom lonci poklopac i \"lektorises\" svaki clanak i necije komentare na ovom portalu. :)))Toliko od mene, a ti i dalje nastavi lijeciti svoje komplekse.UZIVAJ :)))
Ma dobro, svi smo mi ovdje došli s planine i iz vuk.oje.bi.ne, samo si ti prava, rođena Sarajka i niko više. Nisam kompetentna da lektorišem bilo čije tekstove, kompetentna sam da lektorišem samo tvoje komentare, jer nisi, do sada, nijednu rečenicu napisala pravilno, a između ostalog, provalila si se ovim komentarom da je nerazlikovanje Č od Ć i Dž od Đ odlika Sarajlija. Pa budimo realni, nisam ja kriva što ti ne poznaješ bosanski jezik. Iskreno, zaboli me neka stvar jesi li prava Sarajka, ja vidim da si nepismena, tako da ćao, vozdra, nebitna si, ne možeš pametovati ako si parmak. I ne znam šta tebe zaboli jesam li ja prava Sarajka ili nisam, barem sam iole pismena, a to je ono po čemu se ljudi cijene. Šteta što te to taj tvoj pra pra pra pradedo, rođeni Sarajlija nije naučio. E, rano moja.. ona meni da sam kompleksašica, a upali se čim joj neko spomene porijeklo. Ne nerviraj se, tumor ćeš dobiti, uživaj u ljepotama Sarajeva, mogla bi se na selo \"vrnuti\". :D
Hahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahaha....iznenadila bi se kad bi ti rekla odakle,sam odakle mi je ne pra pra dedo,vec pra pra pra dedo.Odakle si ti sljegla ja ne znam al ja znam gdje sma ja rodjena,gdje sam odrasla i gdje i dan danas stanujem.\"Vdim\" da bas ima onako, kompetentnih licnosti ovdje,koje ce lektorisati moje tekstove.Pozzz \"SARAJKO\"
Haha, patetican si! To bas vazi za vas Srpe! Kod vas su zlocinci \'eroji, genocid laz, itd. Jadno!
Dragi ljudi, ne znaci da ako je neko Sarajlija automatski je i pismen...pa i prije rata je bilo manje inteligentnih i nekulturnih ljudi....Nije sad da su u Sarajevu samo \'\'prave\'\' Sarajlije inteligentni i gospoda a \'\'dosljaci\'\' glupi, papci, itd. Koja glupost! Svugdje ima svakakvih ljudi...Kao sto neko rece...misliti da si iznad ostalih (kao vecina \'pravih\' Sarajlija) i ponizavati druge samo sto nisu iz tvog mjesta ne dolikuje \'gospodi\'!
sta je sarajlija? siptar ili sandzaklija
satro jezik sarajevski se sastoji od jednostavne izmjene slogova, koji potom cine rijec u obrnutom smjeru...i to je sve...popularno u svim jezicima i cista \" igra rijeci\" ...sta ste vi dalje od toga nacinili, ne zanima me...vozdra
Nesto ne vjerujem da je \'cool\' doslo iz Bg....ne zvuci mi bas \'\'Srbski\'\'... Svi govore cool, prije ce biti da je doslo sa tv-a, iz Americkih serija i filmova, od dijasporaca, nego bas iz Bg!
Vidim, brate, koliki si intelektualac. J zamijenila Y, zarez stavljaš gdje ne treba, vidim ne znaš aorist izmijenjati kroz lica jer nije - ja bi, već ja biH. Sarajka jesam, pradedo mi ovdje živio, a ti si očito \"šljegla\" s nekog sela pa umislila da si kompetentna da nekome govoriš odakle je došao i je li umislio da je Sarajlija ili nije. Sarajevo grade, šta ti papci rade... -.- pozz :)
sine , punim plucima , punim plucima ............ carsija , za ovu hevtu si sve reko\' ..... BRAVO !
as vianjo afo lanjo juzna acati prianjo argon zanjo usti panjo ogati banjo
Sve same SARAJLIJE i pisci ovdje...pametnjakovici.Pozdrav za @Saray-ka i M.dvor koji ste ocito puni kompleksa.Toliko od mene jer , niste zaista u mom intelektualnom domenu da bi se prepucavala sa vasim \"PISMENIM i SARAJEVSKIM\" mozgovima :)))) Jadno li je Sarajevo sa vama.Pa-pa.
Moronko, to je \"sindrom\" Istočne Bosne, informiši se, informiši, pa pametuj. -.-
Sta ti pricas teroristo.U kozarcu su neki dan uhapsili srpskog teroristu koji je pravio nacrte za pravljenje bombi,samo velicate terorizam-teroristi srpski.