Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Piane moj..Onu sto je voz na Ilidzi sprcio je tvoja mamica, a prije voza ju je sprcio jedan Srbin i odatle to malo pameti sto ima u shupljini kou ti nazivas sojom glavushom, masalah.. KURBLA4 EVER
Jel to ona sto je voz na Ilidzi sprcio? BIH4EVER!
Interesantno, ali sama predstava je jedna vrlo licna interpretacija Ane Karenjine koja je prikazuje u vise nego negativnom svjetlu. Da ne spominjem \"dodavanje\" scena koje Tolstoj nije napisao, a reziser sam ubacio u ovom cilju. Mada je donekle uradjena kvalitetno, nisam bila odusevljena tonom i karakterizacijom likova, pogotovo Ane, Vronskog i Karenjinog.