Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što zvijezda večeri nije bio glasoviti To(beja)rabi a ne ovaj spolno i politički nemoćni Sidran ? I šta bi Jana mogla svoje vode promotivno prodati na njegovom sektakularnom nastupu ! Već deset godina pučasntvo očekuje njegov povratak, a u međuvremenu se namnožilo i Arapa željnih vode u Sarajevu !!
Nek se nesto desava a da nema veze sa politikom.
Poslovna žena lažno prijavila krađu MAseratija u Bijeljini ! Al malo se zajebala. PRvo maserati je lako svugdje uočljiv, a drugo nije ga lako uplaiti, jer se pali samo na otisak prsta, što je i pomoglo policiji ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/36821/prijavila_laznu_kradju_maseratija_u_bijeljini_uhapsena_daliborka_beljean_iz_srbije.html