Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aida svaka cast!
Bravo Aida, naša ponosna Bošnjakinjo!!!
Svaka cast Aida !!! Po drugi put dajes guzu za nagradu i ponosimo se s tobom draga nasa Bosnjanko i Bosanko !
DA LI CE JEDNOG DANA NEKI NAS UMJETNIK DOBITI NEKU GLAVNU NAGRADU A DA NIJE NA PATETIKU I MILOSTINJU ? DA LI CE JEDNOG DANA NEKI NAS UMJETNIK BITI POZVAN NA FESTIVAL, IZLOZBU ILI KONCERT ZBOG SVOG KVALITETA A NE ZBOG DUPLEZANJA I \"HELP BOSNIAPLIZ\" U OVOM FILMU SE SARAJEVO PRIKAZUJE KAO DA SMO SVI DANAS JADNI, ZIVIMO KAO U SOVJETSKOM SAVEZU I NEMAMO NI ZA JESTI....BRAVO AIDA, PRIKAZUJES NAS KAO AFGANISTANCE!
Aida u Avazu kaze odlicne kritike u Liberationu, otvoris Liberation kad tamo spoznamo da je kod nas bio \"gradjanski rat\". http://next.liberation.fr/cinema/2012/05/21/a-sarajevo-la-guerre-est-decalee_820400 A SARAJEVO, LA GUERRE EST DÉCALÉE Plongée dans la ville bosniaque toujours meurtrie. Qu’est-ce qu’un film utile ? Djeca, de la Bosniaque Aida Begic. Parce qu’il nous avise de l’après-guerre civile et ethnique dans laquelle vivotent les différents éclats de l’ex-empire yougoslave.
Ovo nema nikakve veze sa uspjehom, vec sa biznisom. Ljudi sa festivala ulozili novac sada ga utjesnom nagradom vratili. Mora biti neka, pa makar i ova na spici da bi dobili novac nazad. A sve zvanicne nagradu su dobili drugi filmovi u ovoj selekciji. Slicno su i njemci uradili sa dzasmilom. Oni se svi g.uze izmedju sebe, vecea vamo, vecera tamo i svi sretni.
@ ampak polizes Aide korak, jer ZLATAN je , to bi ti bila velika cast i uspjeh, bar jedan uspjeh u zivotu !
Svaka cast Aida !!! Po drugi put dobijas nagradu i ponosimo se s tobom draga nasa Bosnjanko i Bosanko !
@snajperista..\" tebe zaobidje pravna drzava\"?
mogla se makar okupati
Ovaj film niko neće gledati ni u sarajevu, osim ako nas FTV patriotski ne natjera u nekom udarnom terminu. Narodu je pun ku.. rata, jada i bijede....
Opet se ovi čet.nici raštrkali. Jesam vam rekao da stanete jedan iza drugog da ne trošim metke. Hajde fino se poredajte pa ćemo poslije snimiti film o vama.
i tu smo pokrili svu brigu o djeci.. za koju nas , realno gledajuci, boli briga
Opet smo dobili neku sadaku...
sadaka nagrada za najlosije obucene te najvece prosjake
ne zamjerite mi,ja sam onaj sobar iz papinih rezidencija, svega sam se tamo nagledao tako da mi ne zamjerite
vi preko mrtvih gradite mitove jos od 1389 godine pa preko jasenovca ...u jasenovcu po.g.inulo 2-3 hiljade srpskih razbojnika i terorista a vi ste to podigli do 700 000 ! mitomani